Od łykania tych wszystkich proszków niedługo wątroba mi wysiądzie:)
Od łykania tych wszystkich proszków niedługo wątroba mi wysiądzie]
więc łykaj dalej
więc łykaj dalej
5-HTP nie wzmacnia fazy tylko ją przedłuża, za moc odpowiedzielne są dropsy, ew. dodatki do nich załączane.
Alexander Shulgin, PiHKAL
ferrari pisze: a w Polsce to czasem dwie się wpieprzy i zero reakcji]
No coś Ty... Już mi się dwa razy tak zdarzyło... :-/
ferrari pisze: Polecam pixy z Australii
ferrari pisze: Polecam pixy z Australii, tam są na praaaawdę dobre, czasami to wolałam najpierw zarzucić połówkę bo takie mocne były... a w Polsce to czasem dwie się wpieprzy i zero reakcji]
czasami wrzuci sie 5 i jest baaardzo slabo.ferrari pisze: Ja w ogóle mam problem ze zdobyciem, jeden gość mi proponował ponoć bardzo dobre, ale mam wziąć ich aż 30 (nie mniej) i nie wiem co robić - bo może to chłam którego chce się pozbyć..
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Długie trzymanie dymu z marihuany – czy zwiększa fazę? Fakty o wchłanianiu THC
To widok znany z każdego filmu o stonerach i wielu imprez. Ktoś bierze potężnego bucha z bonga lub jointa. Zaciska usta, robi się czerwony na twarzy. Wierzy, że trzymanie dymu w płucach sprawi, że marihuana zadziała mocniej.
CBZC rozbija packzomatową dystrybucję
Współpraca policjantów z Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości i wydziału kryminalnego z Chełmna doprowadziła do zatrzymania 44-latka, który z wykorzystaniem paczkomatów, wysyłał do odbiorców paczki z narkotykami. Przy zatrzymanym funkcjonariusze zabezpieczyli znaczną ilość narkotyków i gotówkę. Mężczyzna trafił na 3 miesiące do aresztu.
„Narkowaluta” w Warszawie. Za podwózkę zapłacili bezdomnemu... marihuaną
To historia, w której dramat życiowy przeplata się z dość absurdalnym paragrafem. Policjanci z warszawskiego Żoliborza, kontrolując zaparkowaną Kię, nie spodziewali się, że trafią na „mobilne mieszkanie” z bardzo nietypowym systemem rozliczeń za usługi transportowe.