Od łykania tych wszystkich proszków niedługo wątroba mi wysiądzie:)
Od łykania tych wszystkich proszków niedługo wątroba mi wysiądzie]
więc łykaj dalej
więc łykaj dalej
5-HTP nie wzmacnia fazy tylko ją przedłuża, za moc odpowiedzielne są dropsy, ew. dodatki do nich załączane.
Alexander Shulgin, PiHKAL
ferrari pisze: a w Polsce to czasem dwie się wpieprzy i zero reakcji]
No coś Ty... Już mi się dwa razy tak zdarzyło... :-/
ferrari pisze: Polecam pixy z Australii
ferrari pisze: Polecam pixy z Australii, tam są na praaaawdę dobre, czasami to wolałam najpierw zarzucić połówkę bo takie mocne były... a w Polsce to czasem dwie się wpieprzy i zero reakcji]
czasami wrzuci sie 5 i jest baaardzo slabo.ferrari pisze: Ja w ogóle mam problem ze zdobyciem, jeden gość mi proponował ponoć bardzo dobre, ale mam wziąć ich aż 30 (nie mniej) i nie wiem co robić - bo może to chłam którego chce się pozbyć..
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Leki z Poznania jechały do Ukrainy. Tam produkowano z nich narkotyki
26 stycznia 2026 roku do Sądu Okręgowego w Poznaniu trafił akt oskarżenia przeciwko siedmiu osobom podejrzanym o udział w zorganizowanej grupie przestępczej działającej na terenie Polski i Ukrainy. Sprawę opisała Prokuratura Okręgowa w Poznaniu.
Podlaskie: Lekarz z zarzutami w śledztwie dotyczącym przestępstw narkotykowych
Zarzuty związane z wystawianiem recept na leki psychotropowe postawiła Prokuratura Rejonowa w Hajnówce (Podlaskie) 30-letniemu lekarzowi zatrzymanemu w Białymstoku. To część większego śledztwa dotyczącego przestępstw narkotykowych, w tym działalności internetowego sklepu oferującego narkotyki.
Długie trzymanie dymu z marihuany – czy zwiększa fazę? Fakty o wchłanianiu THC
To widok znany z każdego filmu o stonerach i wielu imprez. Ktoś bierze potężnego bucha z bonga lub jointa. Zaciska usta, robi się czerwony na twarzy. Wierzy, że trzymanie dymu w płucach sprawi, że marihuana zadziała mocniej.