Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 147 / 5 / 0
ktoś kruszy dxm,chyba papawer,nie jestem pewna. Ale w każdym razie nie wyobrażam sobie żeby to pić, to jest tak gorzkie że na samą myśl mi ciary przechodzą. Dobrym rozwiązaniem byłoby (skoro chcesz pokruszyć koniecznie) gdybyś kupił w aptece takie ampułki rozpuszczalne takie od tabletek takie a`la plastikowe i w jakieś większe i w nien wpakował rozkruszone aco, ale to mija sie z celem w sumie.. Jak chcesz zapijać to może jakimś gęstym sokiem, aco na łyżeczke i chap, hehe. pozdro
C A R P E D I E M ! ! ! ! ! ! !
  • 612 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Bill »
@Tenpa-San
Jak Ci smak aż tak przeszkadza, to się na Tussidex przerzuć.
Mi osobiście gorzki posmak Acodinu nie przeszkadza. Ba! Lubie go ^_^
Uwaga! Użytkownik Bill nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 126 / 3 / 0
jak polkniesz antidol to i z aco da rade ^^ sprawdzone, ale wcale jakos duzo szybciej nie wchodzi ...
Uwaga! Użytkownik We Are Scientists nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5299 / 106 / 0
Zbyszko 3 cytryny - taki napój w sklepie. Domowe sposoby 0,5 litra zimnej herbaty nie zamocnej z dużą wręcz zajebiście dużą ilościa cytryny. Ja preferuję bez cukru ale jak kto woli. Ile razy to jeszcze trzeba będzie napisać. Cytryna łagodzi nudności. Testowane na ludziach w większości przypadków DZIAŁA
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 1238 / 30 / 0
Nieprzeczytany post autor: gringo »
pilleater pisze:
Zbyszko 3 cytryny - taki napój w sklepie. Domowe sposoby 0,5 litra zimnej herbaty nie zamocnej z dużą wręcz zajebiście dużą ilościa cytryny. Ja preferuję bez cukru ale jak kto woli. Ile razy to jeszcze trzeba będzie napisać. Cytryna łagodzi nudności. Testowane na ludziach w większości przypadków DZIAŁA
ostatnio wchodzę do sklepu i mówię: proszę trzy cytryny.... kwaśne :-D

a że z kumplem mówimy na kwasa "cytryna" przy ludziach mniej obeznanych w temacie to jakoś ta sytuacja w sklepie mnie rozśmieszyła :-) szkoda że nie mają kwasika w sklepach pod ladą ^_^
Ostatnio zmieniony 17 lipca 2007 przez gringo, łącznie zmieniany 1 raz.
לאכול חומצה!
  • 134 / / 0
Nieprzeczytany post autor: lechu91 »
dfsasdf

warn - ćwiczyć pisanie można na dowolnym edytorze tekstu - Wendrowycz
Ostatnio zmieniony 12 stycznia 2009 przez lechu91, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 180 / 4 / 0
lechu91 pisze:
Jestem przekonany, że postępując zgodnie z dxm faq(czyli zapodając 1 tabletkę co minute) nikt nie będzie wymiotować(tzn przynajmniej ja tak mam ).
Aha na bank. Pogadaj z moim żołądkiem i posłuchaj co on Ci naopowiada o deksie to zwątpisz w tą technikę...
Ale mi też zbrzydł gorzki smak acodinu...
Albo sie przerzucę na tussi, albo kupie te kapsułki w aptece, będę kruszyć tabletki i wkładać do kapsułek.
Jak dowodzą eksperymenty i dowody Wielkiego i Wspaniałego odkrywcy niezbadanych przestrzeni dragowych w tym deksowych, umysłu mądrego i poszukującego prawdy, samego Imdy to niesmak ani nawet odczyn acodinu powoduje mdłości, ale poprostu dxm/dxo wiec oba pomysły zdają sie byc nietrafione, ale Ja mowię: Próbuj ! :)

Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 18 lipca 2007 przez Great depression, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie boję się juz...
Ja umrę   
Ja umrę...
  • 612 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Bill »
Great depression
Pruboj
Wiem, że się czepiam, ale miałem się dzisiaj naćpać (koda + dex) i chuj z tego wyszło, przez jebany deszcz zmokłem jak chuj i jestem wkurwiony. Dlatego się czepaiam.
Uwaga! Użytkownik Bill nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5299 / 106 / 0
Mój rekord to 30 Acodinów na raz popity duszkiem dość dużą ilością niezbyt zimnego Lecha. 29 minut czekałem na tripa. Wszedł kosmicznie, pięknie!

Tussidex ma zalete - nie czuć smaku. Wady też ma, ja widzę dwie. Pierwsza bardziej okrutna, duże rozmiary. Druga, wypełniacze. Ale to tam chuj, chce sie ćpać to sie nie patrzy ;]

Jak ktoś ma ochote na experyment, polecam 30 wsypać do pudełka na klisze albo do zapalek, wtranżolić wszystkie in one time, zapić duuużą ilością zimnego napoju (nie)gazowanego z cytryną. Wstawiłem (nie) bo to zależy od gustu :)

Osobiście żygałem dwa razy po DXM, raz przez wódke a raz przez też jakiś alkohol w sumie nie pamiętam co. Salut, ide spac :) Nawet ja czasem śpie.
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 20 / / 0
ja kkiedys wjebalem nalesniki z miesem + litr pepsi dobrej zimnej + 600 mg dxm i w pewnym momencie podczas tripu, podnosze sie z lozka i nawet nie mam helikoptera jak po alko czy cos tylko takie tepe zyganie samo mi z buzi wychodzilo... ;/ co smieszniejsze mialem taka jazde ze zamiast zwymiotowac do kubla na smieci poukladalem pawie na lozku ehh od tamtego czasu nie bralem - 5 miesiecy!!!!! (to kiedys w trip raporcie umiescilem)
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Operacja „Kryształ”

Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.

Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać

Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.