Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
Jak Ci smak aż tak przeszkadza, to się na Tussidex przerzuć.
Mi osobiście gorzki posmak Acodinu nie przeszkadza. Ba! Lubie go ^_^
pilleater pisze: Zbyszko 3 cytryny - taki napój w sklepie. Domowe sposoby 0,5 litra zimnej herbaty nie zamocnej z dużą wręcz zajebiście dużą ilościa cytryny. Ja preferuję bez cukru ale jak kto woli. Ile razy to jeszcze trzeba będzie napisać. Cytryna łagodzi nudności. Testowane na ludziach w większości przypadków DZIAŁA
a że z kumplem mówimy na kwasa "cytryna" przy ludziach mniej obeznanych w temacie to jakoś ta sytuacja w sklepie mnie rozśmieszyła :-) szkoda że nie mają kwasika w sklepach pod ladą ^_^
warn - ćwiczyć pisanie można na dowolnym edytorze tekstu - Wendrowycz
lechu91 pisze: Jestem przekonany, że postępując zgodnie z dxm faq(czyli zapodając 1 tabletkę co minute) nikt nie będzie wymiotować(tzn przynajmniej ja tak mam ).
Ale mi też zbrzydł gorzki smak acodinu...
Albo sie przerzucę na tussi, albo kupie te kapsułki w aptece, będę kruszyć tabletki i wkładać do kapsułek.
Pozdrawiam
Ja umrę
Ja umrę...
Great depression
Pruboj
Tussidex ma zalete - nie czuć smaku. Wady też ma, ja widzę dwie. Pierwsza bardziej okrutna, duże rozmiary. Druga, wypełniacze. Ale to tam chuj, chce sie ćpać to sie nie patrzy ;]
Jak ktoś ma ochote na experyment, polecam 30 wsypać do pudełka na klisze albo do zapalek, wtranżolić wszystkie in one time, zapić duuużą ilością zimnego napoju (nie)gazowanego z cytryną. Wstawiłem (nie) bo to zależy od gustu :)
Osobiście żygałem dwa razy po DXM, raz przez wódke a raz przez też jakiś alkohol w sumie nie pamiętam co. Salut, ide spac :) Nawet ja czasem śpie.
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło
Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików
Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.