Podchodne tryptaminy, które zostały rozbudowane przy pierścieniu w pozycji czwartej – np. 4-HO-MET, lub psylocybina.
ODPOWIEDZ
  • 90 / 8 / 0
kakashi pisze:
Jak wypada w porównaniu do 4-HO-MET, 4-ACO-DMT albo grzybów? Tęsknie najbardziej za hometem i chciałbym ożywić tamte czasy :( Nada się?
W porównaniu z 4-HO-METem wypada jak dla mnie słabo.
Bodyload jest po tym straszny, działa dużo krócej i nie ma tej klarowności umysłu podczas działania. Szansa na badtrip'a po 4-HO-DET jest dużo większa niż w przypadku hometa.
Ta chwila już ulatywała w powietrze... a ja tkwiłem na ziemi, patrząc, jak się oddala...
  • 70 / 10 / 0
Myślicie, że można polecić tę substancję początkującemu w dziale sajko? Ponad rok temu miałem niemiłą przygodę z hometem z cut i od tamtej pory obawiam się psychodelików. Jednak chciałbym ich spróbować, bo tak na dobrą sprawę miałem styczność tylko z hometem i meskaliną. Za każdym razem byłem niezadowolony. Ciężko powiedzieć czy ja nie czułem fazy, czy zbyt obawiałem się o mojego towarzysza, który miał 'mocno' i to mogło mi ją psuć. Także ponawiam pytanie, czy ho-det byłby dobrym wyborem gdybym chciał spróbować czegoś z psychodelików? :cheesy:

Nie rozmawiamy o źródłach!
warn- na forum istnieje zakaz rozmów na temat źródeł
@Witkacy
Uwaga! Użytkownik Dysozwierz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3449 / 719 / 9
Zajebistym. Imho najlepsza tryptamina. Tylko nie wiem gdzie to dostaniesz teraz.
Nawet Obi-Wan Kenobi był kiedyś helupiarzem.
  • 4899 / 854 / 0
Dysozwierz pisze:
...
Zraziles sie bo ten homet cutto nie byl prawdopodobnie homet, tylko mieszanka 25c nbome i chuj wie czego... Homet to dla mnie najbardziej przyjazny psychodelik. Proboj etocyny powinno byc ok, 4 podstawione tryptaminy to imho najlepsze psychodeliki moim skromnym zdaniem ;)

Nie rozmawiamy o źródłach
warn - źródło
@Witkacy
  • 70 / 10 / 0
@up
Substancja załatwiona, a na dniach testy i raport. Kolega opisany wyżej próbował i wychwala :D mnie lekki stres jeszcze trzyma, ale skoro homet cut mógł być niepewny to warto się otworzyć na hodeta. Nie powiem, że zachęciłeś mnie ^_^

Przypominam, nie rozmawiamy o źródłach

@Witkacy
Uwaga! Użytkownik Dysozwierz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4899 / 854 / 0
Zapewnij sobie dobre S&S tak zebys sie nie stresowal i miejsce na tripa bylo ok, w znaczeniu bez przypalowe, pozwol substancji sie poprowadzic , nie panikuj co najwazniejsze bo wtedy latwo o BT.
  • 1472 / 26 / 0
Narzekacie na bodyload a jak go porównacie choćby do bodyloada z nbome'ów ?
  • 241 / 6 / 0
Co będzie bardziej wizualne? 4-ho-det czy 4-ho-mipt? Szukam czegoś bardziej nastawionego na wizualne wow, przy czym mipta już trochę znam. Planuje to jeść z moklo.
Uwaga! Użytkownik Dewiantka jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3449 / 719 / 9
Jeszcze raz pochwalę tę tryptaminę. Żadna inna nie dała mi takiego wizualnego wpierdolu.
Nawet Obi-Wan Kenobi był kiedyś helupiarzem.
  • 70 / 10 / 0
Substancja zjedzona i muszę pochwalić. Fajne efekty wizualne i przyjemny stan który wiązał się u mnie z niemal nieustannym śmiechem ze wszystkiego. Nie wiem czy akurat tak miało być, ale niewątpliwie przypadło mi to do gustu :D jedynie bodyload dał mi trochę w kość, bo zrobiło mi troszkę niedobrze, ale było to znośne, a co do zejścia to nie czuć wcale. Substancja po prostu stopniowo osłabia z działaniem. Samo zaśniecie po hodecie było bezproblemowe. Pierwsza próba i od razu wysokie notowania :D
ODPOWIEDZ
Newsy
Z Brazylii do Europy z kawą i kokainą. Kulisy sprawy drobnicowca Blume

Drobnicowiec Blume, który w 2023 roku obsługiwał transatlantycką trasę handlową pod togijską banderą, dziś stał się symbolem jednego z największych przejęć narkotyków na wodach europejskich. Wydarzenia związane z jego zatrzymaniem obnażają skuteczność współpracy służb międzynarodowych oraz skalę wykorzystywania żeglugi morskiej przez zorganizowane grupy przestępcze.

Marihuana i psychodeliki oceniane najwyżej w leczeniu zaburzeń odżywiania

Czy marihuana i psychodeliki mogą zrewolucjonizować leczenie anoreksji i bulimii? Nowe badanie opublikowane przez Amerykańskie Towarzystwo Medyczne (AMA) wskazuje, że pacjenci oceniają konopie i klasyczne psychodeliki jako najskuteczniejsze substancje w łagodzeniu ich objawów.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.