Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
Można je zredukować do zera, siła umysłu, również prowadząc się nierozsądnie.
Heh, taki mój masochizm wytrzymać udało mi się 3h.
Nie polecam tego uczucia uczucia podkurwienia gdy po 3h ignoruje się zespół niespokojnych nóg i wogle wszystkiego i poruszając myszką, spokojnieee i powoli, marzy się o ataku epilepsji XD
Wniosek jest taki że do odzyskania władzy umysłu potrzeba albo mocno zdeterminowanej niezgody psychicznej albo uświadomienia i poszukiwania na własną rękę dalszych elementów układanki.
Wbiłeś na drugi level z mojego save. Uświadomiłeś sobie czucie trzewne nieuświadomione XD Resztę szukaj sam. Może teoria nawet i do Cb nie pasuje, ale masz już jakiś start.
Tako rzecze Zaratustra XD
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces
Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.
Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń
Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?
Jak wygląda Luksemburg 2 lata po dekryminalizacji marihuany? Bilans zysków i strat
Kiedy myślimy o luźnym podejściu do marihuany w Europie, przed oczami stają nam holenderskie Coffee Shopy lub portugalska dekryminalizacja. Jednak to Malta i Luksemburg dokonały prawdziwego przełomu legislacyjnego. Latem 2023 roku Luksemburg stał się drugim krajem UE, który oficjalnie wpisał prawo do uprawy konopi w ustawy.