Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
o bogowie co za czad:D:D:D
Bolesławiec między Zgorzelcem a Legnicą
Przeprowadzilisci by sie dla tego?
a tak naprawde to lubie mieszkac w duzym miescie, bo itak masz dzielnice na ktorej mieszkasz to jak male miaasteczko , a jak cie wkurwia to mozesz autobusem pojechac na nastepna dzielnice... i do miasta.
Przydałoby mi się nowe nazwisko, image, otoczenie. Gdziekolwiek, inaczej bym to rozegrał. Mniej nitek.
kerouac pisze: wroclaw, krakow, katowice = full of H. ja akurat jestem z polnocy, mam 500metrow z domu do morza a i tak wiem co na poludniu slychac. w 3miescie tego pelno.
W Krakowie brown? Masz dobrze w glowie? Jak Ci ktos przywiezie jakies gowno z Warszawy i jeszcze polowe odsypie dla siebie, to moze.
leiche pisze:W Krakowie brown? Masz dobrze w glowie? Jak Ci ktos przywiezie jakies gowno z Warszawy i jeszcze polowe odsypie dla siebie, to moze.kerouac pisze: wroclaw, krakow, katowice = full of H. ja akurat jestem z polnocy, mam 500metrow z domu do morza a i tak wiem co na poludniu slychac. w 3miescie tego pelno.
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Podziemie narkotykowe w więzieniu, skorumpowani strażnicy. Prokuratura oskarża
Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko ośmiu osobom w związku ze zorganizowaniem w Zakładzie Karnym w Nowym Wiśniczu (Małopolska) narkotykowego podziemia. W odrębnym postępowaniu zarzuty ma kilkoro strażników więziennych. Śledztwo przeciwko funkcjonariuszom jest w toku.
Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne
Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.
Był tak pochłonięty segregacją narkotyków, że nie zauważył policjantów
Stołeczni policjanci zatrzymali dwóch mężczyzn, przy których znaleźli znaczne ilości narkotyków. Były to: heroina, kokaina, mefedron, amfetamina oraz marihuana.