Podejście do narkotyków w innych krajach.
ODPOWIEDZ
  • 992 / 25 / 0
Widzisz, ja lubię doświadczać innych stanów świadomości a tym bardziej to wszystko byłoby magiczne na spacerze po ulicach tokyo. A że ty wolałbyś bujać się jakimś lanserskim autem... twoja sprawa.
Popatrz na siebie kim jesteś zanim zaczniesz się wywyższać, nieograniczony niczym polaczku.

A i nie myl ćpania z żywkowaniem.
Ostatnio zmieniony 20 czerwca 2011 przez Wildzen, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 510 / 53 / 1
Wie ktoś może jak wygląda teraz sytuacja z RC w Japonii? Jakieś tryptaminy/fenyloetyloaminy są tam jeszcze legalne? Nic co nielegalne mnie nie interesuje, prawdopodobnie niedługo wyjadę tam na stałe i chciałbym zawczasu się dowiedzieć, 4-HO-MET na spacerze po Tokio to musi być pięknego :heart:
A nazywanie Skyline lanserskim autem to jakaś pomyłka, R32 to moje marzenie z dzieciństwa i może sobie go kiedyś sprawię jak mi się poszczęści :-)
Uwaga! Użytkownik TrzymamSzafe nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 451 / 14 / 0
ma ktoś linka do czegoś w rodzaju wykazu substancji nielegalnych w japoni ? bo kurwa szukam i nic nie znalazłem , chodziło mi co coś takiego jak na wiki pisze nasza polska lista substancji zakazanych .
Kontakt: cardomar15@tutanota.com
%-D
  • 5 / / 0
Pamiętam film Enter The Void. Jeśli się nie mylę, akcja działa się w Japonii i główny bohater używał w dużych ilościach DMT. :)
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Mieli podawać własnemu synowi narkotyki. Sąd Apelacyjny w Legnicy nie miał dla nich litości

Historia niespełna trzymiesięcznego Arturka z Legnicy na Dolnym Śląsku wstrząsnęła opinią publiczną w Polsce. Dorian G. i Katarzyna K. mieli poić malca narkotykami. W trakcie procesu wzajemnie obarczali się odpowiedzialnością. W czwartek (9 października) Sąd Okręgowy w Legnicy rozpatrzył apelację oskarżonych. — Tylko oni byli odpowiedzialni za to, że w organizmie dziecka znalazły się substancje psychoaktywne i w takim stężeniu, że zagrażały życiu i zdrowiu tegoż niemowlęcia — mówił sędzia Lech Mużyło podczas ustnego uzasadnienia wyroku.

Rytuały, narkotyki i przestępstwa seksualne. Są zarzuty dla fałszywego szamana

Mężczyzna z Gryfina (woj. zachodniopomorskie), Dariusz T. przedstawiał się jako uzdrowiciel, radiesteta, bioenergoterapeuta i praktyk kambo. Jego działalność, która miała pomagać osobom zmagającym się z traumami i depresją, okazała się jednak przykrywką dla niebezpiecznych praktyk i przestępstw. 62-latek oskarżony jest o przeprowadzanie "rytuałów" przy użyciu roślin psychoaktywnych i przestępstwa o charakterze seksualnym.

Mefedron z internetu w 20 minut z dostawą do domu. Uzależniają się już dzieci w wieku 12 lat

Kiedy dziennikarze TVN24 sprawdzili, jak wygląda dziś handel narkotykami w Polsce, zszokowały ich dwie rzeczy: jak łatwo są dostępne - dostawa może dotrzeć w ciągu nawet 20 minut - i kto je kupuje. Nawet 12-latkowie.