ODPOWIEDZ
  • 5880 / 1215 / 43
Wątek głównie dla miłośników kopa podania IV. Ale również dla tych, co nie chcą pokazać ryja. Zapraszam. Owijajcie kablem, dla lepszego efektu i pompujcie zaciskając pięści.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 5880 / 1215 / 43
Haha, Stary jak u Sztigera i Doktorka. Świetnie. Ścieżki chwały.
U mnie to jest teraz luz, ale w wakacje to macabre breakdance.
Ten temat to przestroga dla tych, co zastanawiają się nad waleniem po kablach. Może się zrażą do tego.
  • 879 / 191 / 5
Zgienty pisze:
...
Ile razy dziennie to robisz, jeśli można spytać?
Masz problem z wypadaniem z żyły? Spróbuj podczas iniekcji patrzeć na igłę, nie na tłoczek.
Jeżeli czytając moje posty uznałeś opiody za fajne, przepraszam. Byłam strasznie nieodpowiedzialna w czasie swojej aktywności tutaj.
Trzymajcie się ciepło.
  • 3497 / 740 / 9
Dopiero od 3 tygodni laduje. Mozna powiedziec, ze pierwsze koty za ploty. Dopiero teraz rozkminilem ze mozna szukac bata igla a nie wychodzic od razu.
Uwaga! Użytkownik Zgienty jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 839 / 69 / 0
@Zgienty to jest kurwa chore. Przy takim napierdalaniu nie będziesz miał kabli po dwóch latach. Moja rada - kup sobie pudełko igieł i poćwicz na wodzie (nie na metkacie).
I 1 igła = 1 wkłucie! Max 2. Dodam jeszcze, że te kable w które walisz często są dosyć płytko po zaciśnięciu stazy. Co za tym idzie - wbijasz się pod małym kątem i pilnujesz, żeby ten kat był tylko mniejszy, nie większy. Bo łatwo się przebić na wylot.

Ja chętnie bym wrzuciła swoje kable, ale raz, że ich nie mam, a dwa to bylibyście rozczarowani - mam mało blizn i nie wygląda to jakoś patologicznie. Myślę sobie, że jak zaliczę jakąś ketonową nockę to coś wrzucę.
Mam pod oczami cienie życia
I wargi mi spierzchły od suszy
w duszy.

47828580/missiv@protonmail.com - napisz mi coś miłego
  • 3497 / 740 / 9
Spoko juz coraz bardziej ogarniam, chociaz trzeba z tym przystopować.

Mógłbym wrzucić aktualiczację: baty Zgientego wersja 1.01 trzy paki kota później, ale mi sie nie chce.
Uwaga! Użytkownik Zgienty jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1709 / 11 / 0
Zgienty pisze:
batman.jpg
Zaznaczam, że jestem początk(ł)ujący. Niedlugo bedzie temat Wasze Chuje/Cipki.
Ja też początkujący ale Twoja ręka przy moich obu to pikuś :scared: mam króciutkie bardzo ale zajechane ścieżki do granic. W pachwine sie nie chcę bawić, raz tylko mi laska robiła szota na raz jak febre miałem brrrr
  • 5 / / 0
[ external image ]

Ponad 2 lata walenia po kablach, dużo stimsów typu 3mmc, mefedron etc no i oczywiście opiaty, od ponad pół roku codziennie conajmniej 2-5x dziennie bupra w ilości antyskretowej.
  • 3497 / 740 / 9
W ogóle nie widać, żebyś coś walił. A ta blizna to od kolki? Już miałem to obrobić w paincie i pozaznaczać kółkami gdzie można jebnąć.
  • 5880 / 1215 / 43
Tutaj, na powyższej fotografii, mamy klasyczny przykład zrostu. Chyba że się mylę. Dodatkowo żyły jej pouciekały, pochowały się. Pewnie strasznie to utrudnia Ci iniekcję. Kto nie robi przerwy, ten szybko traci nerwy.
@duldidaj, prosiłbym o wrzucenie zdjęcia. Edukacyjnie i informacyjnie. Po to ten temat.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Norwegia wśród liderów Europy. Wszystko wyjawiły... dane z kanalizy

Norwegia pozostaje w europejskiej czołówce pod względem używania narkotyków. Najnowsze analizy ścieków pokazują jednocześnie spadek używania konopii w Oslo. Dane wskazują też na rosnące znaczenie innych substancji.

Coraz więcej zatruć dopalaczami wśród nieletnich. Rzeczniczka Praw Dziecka apeluje do MEN

Rzeczniczka Praw Dziecka Monika Horna-Cieślak ponownie zaapelowała do Ministerstwa Edukacji Narodowej o wzmocnienie edukacji o dopalaczach i substancjach psychoaktywnych w szkołach. Powodem są rosnące statystyki dotyczące zatruć dopalaczami wśród dzieci i młodzieży w Polsce. Według danych systemu SMIOD w 2024 roku odnotowano 557 interwencji medycznych związanych z podejrzeniem zatrucia nowymi substancjami psychoaktywnymi.

Więzienie za 0,11% przekroczenia?

Wolne Konopie włączają się do sprawy jako strona społeczna w sprawie pana Andrzeja.