U mnie to jest teraz luz, ale w wakacje to macabre breakdance.
Ten temat to przestroga dla tych, co zastanawiają się nad waleniem po kablach. Może się zrażą do tego.
Zgienty pisze:...
Jeżeli czytając moje posty uznałeś opiody za fajne, przepraszam. Byłam strasznie nieodpowiedzialna w czasie swojej aktywności tutaj.
Trzymajcie się ciepło.
I 1 igła = 1 wkłucie! Max 2. Dodam jeszcze, że te kable w które walisz często są dosyć płytko po zaciśnięciu stazy. Co za tym idzie - wbijasz się pod małym kątem i pilnujesz, żeby ten kat był tylko mniejszy, nie większy. Bo łatwo się przebić na wylot.
Ja chętnie bym wrzuciła swoje kable, ale raz, że ich nie mam, a dwa to bylibyście rozczarowani - mam mało blizn i nie wygląda to jakoś patologicznie. Myślę sobie, że jak zaliczę jakąś ketonową nockę to coś wrzucę.
I wargi mi spierzchły od suszy
w duszy.
47828580/missiv@protonmail.com - napisz mi coś miłego
Mógłbym wrzucić aktualiczację: baty Zgientego wersja 1.01 trzy paki kota później, ale mi sie nie chce.
Zgienty pisze: Zaznaczam, że jestem początk(ł)ujący. Niedlugo bedzie temat Wasze Chuje/Cipki.
Ponad 2 lata walenia po kablach, dużo stimsów typu 3mmc, mefedron etc no i oczywiście opiaty, od ponad pół roku codziennie conajmniej 2-5x dziennie bupra w ilości antyskretowej.
@duldidaj, prosiłbym o wrzucenie zdjęcia. Edukacyjnie i informacyjnie. Po to ten temat.
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Straż Graniczna zatrzymała ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne
Funkcjonariusze Podlaskiego Oddziału Straży Granicznej zatrzymali kolejnych ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne do przemytu papierosów z Białorusi do Polski - poinformował w piątek (13.02) szef MSWiA Marcin Kierwiński. Dodał, że w tym roku w podobnych sprawach zatrzymano łącznie 16 osób.
Marihuana wpływa na chorych odwrotnie niż na zdrowych. Jest nadzieja na nową terapię?
Używanie konopi indyjskich wiąże się z łagodniejszymi objawami choroby afektywnej dwubiegunowej (ChAD) – wynika z badań opublikowanych na łamach „Translational Psychiatry”. Okazuje się, że na osoby z ChAD konopie mogą wpływać odwrotnie niż na osoby zdrowe. Autorzy badań przestrzegają jednak przed wyciąganiem zbyt daleko idących wniosków (czyli na przykład przez zalecaniem chorym stosowania konopi). Mimo to w ich ocenie uzyskane wyniki powinny stanowić przyczynek do dalszych, zakrojonych na szerszą skalę, analiz.
Irvin Rosenfeld: Człowiek, który wypalił 120 000 jointów od rządu USA
Wyobraź sobie, że co 25 dni listonosz puka do Twoich drzwi i wręcza Ci przesyłkę od rządu federalnego. W środku nie ma jednak pism z urzędu skarbowego, lecz metalowa puszka przypominająca opakowanie od kawy. Po jej otwarciu widzisz 300 starannie skręconych jointów.