A zajadałam pokłady dymu z wiaderek, bong, butli i różnych takich, gdzie to płucka powinny być pojemne, a duża ilość dymu krztusi ;-) Ale jak się boisz o swoje płucka to jak mówią wyżej - waporyzator, ciasteczka. Są inne sposoby przyjmowania mj niż palenie. A jak już palisz to bez tytoniu.
+ polecam sport dla zwiększenia wydajności płuc. Na początek mniej intensywny i z czasem intensywność zwiększać. Dobrze jest tak organizm przyzwyczajać ;-)
Sport dla poprawy wydolności jak najbardziej wskazany.
"This body holding me, reminds me of my own mortality
Embrace this moment, remember
We are eternal
All this pain is an illusion"
Three, Four....Better Lock Your Door...
Five, Six....Grab Your Narcotics...
Seven, Eight....Better Stay Up Late...
Nine, Ten.....Never...Sleep Again..."
Prędzej grając na jakims klarnecie czy cos, no i sport
Astmę oskrzelową mam od dziecka, aczkolwiek ostatni objaw miałam za dzieciaka
jakieś 20 lat temu (miałem z 7 lat po jeździe konnej alergeny z sierści wywołały duszność)
Od tamtego czasu nie miałem ataków, na konie też się "odczuliłem", bo zdarza mi się pokłusować
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób
Narkotyki ukryte w papierze? Naukowcy wzięli pod lupę listy płynące do więzień!
Naukowcy z Politechniki Krakowskiej pracują nad innowacyjną metodą wykrywania substancji psychoaktywnych, która może znacząco usprawnić działania służb i laboratoriów. Ich celem jest stworzenie prostego, szybkiego i niedrogiego testu opartego na zjawisku fluorescencji, czyli emisji światła przez odpowiednio przygotowane związki chemiczne.
Utylizacja medycznej marihuany w Krakowie. Urzędowe plomby i specjalny nadzór
Medyczna marihuana oraz leki zawierające środki odurzające i substancje psychotropowe nie mogą po prostu trafić do zwykłego kosza na śmieci.
Palacze wiedzą, że tytoń wywołuje raka, gorzej znają zagrożenia dla serca
Nowe badanie obejmujące ponad 240 tys. palaczy w 46 krajach wskazuje, że wciąż słabo rozumiemy szkody sercowo-naczyniowe wywołane przez tytoń, co rodzi pytania, czy dziesięciolecia ostrzeżeń zdrowotnych przynoszą skutek.