A zajadałam pokłady dymu z wiaderek, bong, butli i różnych takich, gdzie to płucka powinny być pojemne, a duża ilość dymu krztusi ;-) Ale jak się boisz o swoje płucka to jak mówią wyżej - waporyzator, ciasteczka. Są inne sposoby przyjmowania mj niż palenie. A jak już palisz to bez tytoniu.
+ polecam sport dla zwiększenia wydajności płuc. Na początek mniej intensywny i z czasem intensywność zwiększać. Dobrze jest tak organizm przyzwyczajać ;-)
Sport dla poprawy wydolności jak najbardziej wskazany.
"This body holding me, reminds me of my own mortality
Embrace this moment, remember
We are eternal
All this pain is an illusion"
Three, Four....Better Lock Your Door...
Five, Six....Grab Your Narcotics...
Seven, Eight....Better Stay Up Late...
Nine, Ten.....Never...Sleep Again..."
Prędzej grając na jakims klarnecie czy cos, no i sport
Astmę oskrzelową mam od dziecka, aczkolwiek ostatni objaw miałam za dzieciaka
jakieś 20 lat temu (miałem z 7 lat po jeździe konnej alergeny z sierści wywołały duszność)
Od tamtego czasu nie miałem ataków, na konie też się "odczuliłem", bo zdarza mi się pokłusować
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Gang opioidowy rozbity. Cztery młode kobiety nie żyją, 17 zatrzymanych
Policja rozbiła grupę przestępczą handlującą opioidami w całej Polsce. Śledczy łączą jej działalność ze śmiercią co najmniej czterech młodych kobiet w Krakowie. W sprawie zatrzymano 17 osób, w tym lekarza anestezjologa, który wystawiał recepty za pieniądze.
Feralny lot Air India. Dwóch kolejnych pilotów oblało... narkotesty
Ciąg dalszy rozliczania feralnego lotu samolotu Air India z Phuket w Tajlandii do Delhi w Indiach. Po tym, jak kapitan nie przeszedł testu na obecność narkotyków, przewoźnik przebadał ponad trzystu pilotów i w dwóch przypadkach testy dały wynik pozytywny.
Marihuana "podbija" US Open. Tenisistka nie wytrzymała: "Nie mogę oddychać"
Ruszył US Open, a więc ostatni turniej wielkoszlemowy w tym sezonie. Jak co roku w Nowym Jorku, powraca temat różnych zapachów, które pojawiają się nad kortami położonymi obok Corona Park. Niemiecka tenisistka Tamara Korpatsch mówi wprost, że czuła marihuanę. - Nie mogę oddychać i nie mogę zaczerpnąć powietrza - tłumaczyła Korpatsch.