Dziś przyszło mi 5g.
czeczenia89 pisze:Nic mi się nie pomyliło. Tamtego ścierwa nawet nigdy nie widziałem. wasze mózgi to pojęły ?
brainFuck pisze:Spokojnie, gościu, stanąłem w twojej obronie. Czytaj proszę ze zrozumieniem. Przeczytałem wszystkie strony wątku tego wątku i zużyłem do tej pory 3g. Głównie odczuwam koncentrację, motywację, a zwłaszcza anty zmęczenie. Czyli jeśli ktoś zabiera się za coś dłuższy czas i nie może zacząć, to jest to właśnie to czego szukał. Z drugiej strony chciałbym uspokoić niecierpliwych. U mnie to się rozkręca jakieś 4 dni. Wczoraj wziąłem po południu 100 mg i dzisiaj 2 x 100 mg, i jeszcze nie działa. Dlatego właśnie kupiłem 5 g. Jak miałem 1 g to ledwo zdążył się rozkręcićczeczenia89 pisze:Nic mi się nie pomyliło. Tamtego ścierwa nawet nigdy nie widziałem. wasze mózgi to pojęły ?Ogólnie polecam!
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Korea Południowa: Torebki wyglądające jak herbata wypływają na plaży. W środku narkotyki
Ketamina w torebkach przypominających herbatę - takie pakunki znajdują na plaży mieszkańcy południowokoreańskiej wyspy Jeju. Władze ostrzegają, aby ich nie dotykać i nie otwierać, a także informować policję.
Joint przed badaniem. Lider Lewicy zachęca młodych do unikania poboru do wojska
Młodzi mężczyźni, którzy chcą uniknąć poboru, powinni zapalić jointa przed wojskowym badaniem lekarskim – poradził współprzewodniczący partii Lewica (Die Linke) Jan van Aken. Ugrupowanie przygotowuje poradnik, jak uniknąć służby wojskowej.
Narkotyki w starożytnym Egipcie i Mezopotamii? Archeolodzy mają koronny dowód
Nowe badania przenoszą nas w czasie o ponad 2500 lat. Odkryto dowód na to, że elity starożytnego Egiptu i Mezopotamii regularnie używały opium. Był to stały element ich życia. Prawdę ujawniło alabastrowe naczynko.