Substancje wykazujące działanie prokognitywne.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 21 / 1 / 0
A może Tobie się pomyliły worki? Przecież to są najczęściej występujące efekty po fenylo...
Dziś przyszło mi 5g. %-D Jutro zdam raport
  • 229 / / 0
Nic mi się nie pomyliło. Tamtego ścierwa nawet nigdy nie widziałem. wasze mózgi to pojęły ?
  • 21 / 1 / 0
czeczenia89 pisze:
Nic mi się nie pomyliło. Tamtego ścierwa nawet nigdy nie widziałem. wasze mózgi to pojęły ?
Spokojnie, gościu, stanąłem w twojej obronie. Czytaj proszę ze zrozumieniem. Przeczytałem wszystkie strony wątku tego wątku i zużyłem do tej pory 3g. Głównie odczuwam koncentrację, motywację, a zwłaszcza anty zmęczenie. Czyli jeśli ktoś zabiera się za coś dłuższy czas i nie może zacząć, to jest to właśnie to czego szukał. Z drugiej strony chciałbym uspokoić niecierpliwych. U mnie to się rozkręca jakieś 4 dni. Wczoraj wziąłem po południu 100 mg i dzisiaj 2 x 100 mg, i jeszcze nie działa. Dlatego właśnie kupiłem 5 g. Jak miałem 1 g to ledwo zdążył się rozkręcić %-D Ogólnie polecam!
  • 229 / / 0
Środek działa, ale są konieczne warunki, aby zauważyć to działanie. Przy bezproduktywnym siedzeniu przy komputerze niewiele można dostrzec tego działania. Ale już dla przykładu podczas rozmowy z kimś widać elokwencję i nawet trochę arogancje. Potencjał przeciwlękowy także występuje.
  • 7 / / 0
brainFuck pisze:
czeczenia89 pisze:
Spokojnie, gościu, stanąłem w twojej obronie. Czytaj proszę ze zrozumieniem. Przeczytałem wszystkie strony wątku tego wątku i zużyłem do tej pory 3g. Głównie odczuwam koncentrację, motywację, a zwłaszcza anty zmęczenie. Czyli jeśli ktoś zabiera się za coś dłuższy czas i nie może zacząć, to jest to właśnie to czego szukał. Z drugiej strony chciałbym uspokoić niecierpliwych. U mnie to się rozkręca jakieś 4 dni. Wczoraj wziąłem po południu 100 mg i dzisiaj 2 x 100 mg, i jeszcze nie działa. Dlatego właśnie kupiłem 5 g. Jak miałem 1 g to ledwo zdążył się rozkręcić %-D Ogólnie polecam!
Jak mówisz, że u Ciebie rozkręca się 4 dni, to ile dni bierzesz i ile dni przerwy później stosujesz?
  • 21 / 1 / 0
1.Na początku biorę aż się rozkręci. 2.Potem biorę aż zacznie słabnąć. 1 - 2 dni przerwy i znów powtarzam drugi punkt.
  • 117 / 18 / 0
Antagonisci NMDA pomagaja na tolerke, poza tym, czytałem gdzieś na ulotce Carphedonu, że tolerancja na tę substancję w ogóle nie występuje, więc nie wiem.
  • 761 / 13 / 0
Jak można porównać ten związek do Noopept'a? Ponoć ma właściwości neuroleptyczne.
Uwaga! Użytkownik nieobgryzampaznokci nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 229 / / 0
Ma pewien potencjał neuroleptyczny. Tylko ciekawe czy to działanie również zanika- tzn wyrabia się tolerancja ? Ogólnie mówiąc zanika tzw brainfog. I tu pojawia się kolejny dylemat - podobno stosuje się to cyklami, więc jeśli chciałbym zachować to działanie to muszę robić te przerwy ?
  • 229 / / 0
Zna ktoś sposób na powstrzymanie tolerancji przy zażywaniu fenylopiracetam ?
ODPOWIEDZ
Newsy
Donald Trump podpisał ustawę rekryminalizującą produkty z konopi zawierające THC

Historyczny zwrot w amerykańskiej polityce konopnej. Prezydent Donald Trump podpisał ustawę budżetową, która zawiera kontrowersyjne zapisy. W praktyce oznaczają one rekryminalizację konopi w USA. Nowe prawo uderza w tysiące produktów z THC, w tym popularne Delta-8. To radykalne cofnięcie liberalizacji, którą Trump sam wprowadził, podpisując słynną ustawę Farm Bill w 2018 roku. Decyzja zapadła po tygodniach paraliżu rządu. Izba Reprezentantów przyjęła pakiet w środę, głosami 222 do 209.

Flara wyniuchała narkotyki. Były ukryte w paczce

Ponad pół kilograma amfetaminy przechwycili funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego podczas rutynowej kontroli przesyłek w sortowni w Pruszczu Gdańskim. Narkotyki ukryte w paczce zostały wykryte dzięki czujności psa służbowego Flara.

Marihuana a ciąża i płodność – badacze z UM Wrocław: „Nie ma bezpiecznej dawki”

Normalizacja marihuany w debacie publicznej idzie w parze z rosnącym przekonaniem, że to „naturalna” i mniej inwazyjna alternatywa dla farmakoterapii. Jednak najnowszy przegląd 64 badań przeprowadzony przez naukowców z Uniwersytetu Medycznego we Wrocławiu pokazuje, że THC nie jest obojętne dla układu rozrodczego ani dla rozwijającego się płodu. Eksperci wskazują, że kannabinoidy wpływają na centralne mechanizmy płodności, a skutki ich działania mogą być długofalowe – także dla przyszłych pokoleń.