W jedną dobę tak tolerancję nabiłeś? : )
;)
Nawet miałem już ogarnięte tabsy oxy 40mg i mogem się dobrze tym naćpać, ale zrezygnowałem po głębszej lekturze hejpa, jak zobaczyłem post starego_dziada, że hierarchicznie oxy jest między majką a herą, a to już zbyt duży hardcor dla mnie obecnie. Myślałem, że to taki "mocniejszy tramiec" i w sam raz na spróbowanie ;-) Czuję, że ostro bym się wpierdolił.
Tramca natomaist kontroluję, unikam ciągów i walę max 1 na tydzień i nie mam ciągot żeby znów zapodać. Przy oxy pewnie straciłbym tego skilla.
aczkolwiek ja nie żałuję że spróbowałam bo taka euforia jest nie do osiągnięcia w żaden inny sposób
ogólnie to trzymam się zasady by nie przekraczać tygodniowego ciągu z resztą hajsy nie pozwalają
według mnie oxy > palenie brauna
Przypominam, że to temat-FAQ nt. oksykodonu, a nie wątek ogólny o substancji. Z dyskusjami jak powyższe proszę się przenieść we właściwe miejsce. Tutaj dzielimy się sugestiami dotyczącymi FAQ i wzbogacamy je.
Komisarz ds. dyscypliny
Berig
ZERO TOLERANCJI DLA TOLERANCJI!
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina
Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.
Dwóch 15-latków z mefedronem. "Zwrócili uwagę nerwowym zachowaniem"
W ręce policjantów z Mińska Mazowieckiego wpadło dwóch 15-latków, którzy chwilę wcześniej zachowywali się nerwowo. Okazało się, że mieli przy sobie mefedron. O ich losie zadecyduje sąd rodzinny.
W sieci prowadził "sklep" z narkotykami
Prowadził "sklep" na jednym z komunikatorów internetowych. Przyjmował zamówienia na narkotyki, które następnie dostarczał w wybrane miejsca, przekazując kupującym współrzędne geograficzne. Wykorzystywał również firmy kurierskie, co umożliwiało bezkontaktową dostawę narkotyków.