Pentedron i substancje będące jego pochodnymi.
Więcej informacji: Pentedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 45 / / 0
Jaka dawka dla kogos, kto slożywał duże ilości alfy i penta, 125mg przejdzie?
  • 384 / 28 / 0
Wyrzuć to,najlepsza opcja.
  • 36 / 3 / 0
Zalezy kiedy ostatnio szla alfa i ile jej szlo
Jak mniej niz miesiac temu i dawki pow 50mg to 4MP mozesz odczuc jak slabsza kawe z zejsciem po 40min:D
+
Moja opinia na poprzedniej stronie
  • 45 / / 0
A jak sie ma do tego 5DBFPV?
  • 36 / 3 / 0
Gorsze od pierwowzoru (przynajmniej z mojego zrodla) porownywalnie jak 4mp do pentedronu.
Ale lebsze od 4mp (w dzialaniu i bardziej ekonomiczne) tyle ze mi zawsze bardzie j podchodziala alfa wiec moge byc nieobiektywny.
Niestety cos za cos: po serduchu 5dbfpv tez mocniej jedzie. I ta bezsennosc ...:D
  • 24 / / 0
Po zapoznaniu sie z tym raportem mam watpliwosci czy ww. badacze badali 4mpd czy inna substancje
http://iucat-test.uits.iu.edu/iupui/art ... sonance%22
Kilkadziesiat pozytywnych opini na nordyckim forum przekonalo mnie by to przebadac, dam znac czy to trucizna czy jeden z lepszych stimow jak sobie wydedukowalam :* :heart:
  • 527 / 6 / 0
mam 1g, jak dawkować? Wygląda trochę jak dawny eth-cat...sporo igiełek ale zbitych. Narazie zrobiłem test uczuleniowy i ok.
  • 59 / 7 / 0
Kocziczka, jakcha - jakieś komentarze?

Coś poklepało? Jaka droga administracji, dawka, dorzutki? Rekomendacje?:)
Uwaga! Użytkownik inbredbastard nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2428 / 90 / 0
Ponoć pojawił się sort w krysztale darował ktoś to już i wjebal do swojego nocha? %-D
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 527 / 6 / 0
ma dobre opinie na rózowym forum
jak dla mnie, przy sniffie w ogóle nie podrażnia nochala, bardzo delikatne jeśli chodzi o jakość podania.
Działanie? Nie jest złe, ale cięzko mi coś opisać bo za dużo ostatnio testuje nowości. Dałbym trochę czasu temu związkowi, może być hit jak 4f-MPH.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią

Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.

Czy wyleczymy Alzheimera marihuaną? Naukowcy udowodnili, że jej mikrodawki są bardzo skuteczne

Szybkie starzenie się społeczeństwa powoduje, że dramatycznie poszukujemy nowych metod leczenia choroby Alzheimera. Kolejne sposoby nie działają, a neurodegeneracyjne schorzenie dotyka coraz większej części populacji. Naukowcy kierują swój wzrok w stronę mikrodawkowania marihuany, które ma poprawiać zdolności pacjentów i nie wywoływać „haju”. Wiarygodne źródła pokazują, że to… działa.

Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176

20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.