Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 258 / 2 / 0
dacmubanana pisze:
Co grozi mi jeżeli 7 godzin po zjedzeniu pogryzionych 2 g Tramalu retard (mam mega toleracje na tramadol) podam sobie i.v. metkata z połowy paczki Apselanu?
W sumie można... zdrowe to nie jest (co jest zdrowe?) połowa paczki tym bardziej - gratuluje tolerki
You Are What You Use...!
Arylcyclohex = Two Steps From Hell
  • 131 / 2 / 0
Od dawna jestem na ssri (sertralina 100mg), tramadol okazjonalnie. Dwukrotnie nawet dostałem receptę na combo, choć poinformowałem o branych lekach. Nigdy problemów...
...poza dniem, w którym byłem bliski nagrody Darwina, dodając jeszcze 5HTP (no debil zupelnie). Nudności, wymioty - ale miałem diazepam i nic się w końcu nie stało.
Emil Cioran był smutnym nihilistą cierpiącym na bezsenność i napisał, że życie to zły gust materii.
F84.5
Forum [H] -groza powszechnej anomii. Nie przesiąkajmy upadkiem, dbajmy o siebie. Można nie ćpać i żyć. Cel: zdrowie psychiczne. Szukam sposobów.
  • 2 / / 0
Zjadłem tramal 250mg w kroplach, było spoko, oglądałem z siostrą film "Jak przetrwać w nowym yorku" - swoją drogą Leonadro DiCaprio gra tam młodego ćpuna. W połowie filmu dorzuciłem jeszcze 50mg. Po jakimś czasie kolejne 50. Było luźno, ale tuż przed spaniem złapał mnie skurcz całego ciała - ciężko mi się oddychało, cały sztywniałem. Wziąłem od mamy Myopam (tetrazepam). Po 30 minutach totalne rozluźnienie, a tetra dodatkowo podbiło działanie tramca, jak najbardziej na plus. Polecam :D
  • 179 / 9 / 0
Jak myślicie, jaka dawka tramadolu będzie bezpieczna w połączeniu z przyjmowaniem 600mg moklobemidu dziennie (wiadomo,ze taki mix jest niebezpieczny)? Brał ktoś kiedyś takie połączenie?
  • 46 / / 0
dla mnie benzo do Tramalu fajniutkie no i niekiedy PST.
Chcesz cracka,hel dalej jarać ,mania prześladowcza-mała kara,stan - depresja gra gitara,potem alkoholizm aby z tego wyjść warto było po to na ten świat przyjść?
  • 72 / 1 / 0
Jak się mixuje Hydro z Tramalem (planuję zarzucić większą dawkę więc chcę antyhistaminę do tego).
(Rozumiem, że przy takich dawkach jak 400-500 wyrzut histaminy zaczyna być mocniej odczuwalny?)
P.S. Relanium używaliście do tramca? Warto tylko na padake jakies 5-10mg czy więcej daje fajne połączenie?
Uwaga! Użytkownik DrStrangelowe jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 292 / 31 / 18
DrStrangelowe pisze:
Jak się mixuje Hydro z tramalem
Moim zdaniem bardzo dobrze. Bardziej euforycznie, większy spokój, nieco w stronę benzo. Do 400 mg tramadolu proponuję max 50 mg hydroxyzyny (20-30 minut przed T.).
DrStrangelowe pisze:
przy takich dawkach jak 400-500 wyrzut histaminy
Wyrzut histaminy przy tramadolu? Prędzej atak padaczki. Oczywiście, że może wystąpić reakcja alergiczna jeśli jesteś uczulony, lecz tramadol sam w sobie, nie powoduje wyrzutu histaminy, tak jak to jest w przypadku kodeiny bądź morfiny.
DrStrangelowe pisze:
Relanium używaliście do tramca? Warto tylko na padake jakies 5-10mg czy więcej daje fajne połączenie?
Zależy od Twojej tolerancji na te dwie substancje. Diazepam wzmacnia działanie tramadolu (działanie - zarówno te, o które nam chodzi, jak i te bardziej negatywne). Ogólnie rzecz biorąc - połączenie okej.

Pozdr.
"Nie wierzę w to, że miłość ma tysiące obcych imion.
I że dziś są uświęceni, którzy chcieli za nią ginąć.
Jest tak wiele powodów do życia z heroiną,
Ale żaden nie prowadzi nas do upojenia chwilą."
  • 72 / 1 / 0
Dzięki za info:) Stawiałem dotychczas praktykę nad teorię, widać muszę nadrobić zaległości.
Uwaga! Użytkownik DrStrangelowe jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 238 / 7 / 0
Tramal dobrze się mixuje z 2mg klona, GBL, THC ale nie polecam dla początkujących
Moze być potencjanie groźny.
  • 769 / 18 / 0
Dream Fall pisze:
Tramal dobrze się mixuje z 2mg klona, gbl, thc ale nie polecam dla początkujących
Moze być potencjanie groźny.
Z klonem może być groźny? Masz na myśli dawkę 2mg, tak? Czy mniejsze np. 0,5-1 również? BB pisała o komplikacjach dopaminergetycznych, że ogólnie z klonem to średni pomysł. Ale przy takiej dawce 0,5 myślę że raczej bez dramatów, nawet przy 0 tolerce na 2 substancje?
Ogólnie dziwne że wśród benzo klon jest chyba najpopularniejszy, to tak jakby z opiatów najwięcej użytkowników rekreacyjnych hel waliło xD

Pozdrawiam
Uwaga! Użytkownik t0p3k jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.

Legalizacja marihuany a młodzież: Nowy raport z USA obala mity

Czy legalizacja marihuany dla dorosłych sprawi, że nastolatki zaczną masowo po nią sięgać? To jeden z najczęstszych argumentów przeciwników zmian w prawie. Najnowszy, obszerny raport federalny ze Stanów Zjednoczonych pokazuje coś zupełnie innego. Użycie marihuany przez młodzież nie tylko nie rośnie, ale w niektórych grupach nawet spada. Czas przyjrzeć się faktom.

Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat

Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.