@mietowy3 też chciałbym wiedzieć. A że chłop miał 35 lat, to stawiałbym na ogólną niewydolność organizmu(padnięcie nerek/wątroby/serca) w następstwie wieloletniego napierdalania dożylnego mikstur niepewnego pochodzenia, działania i skutków ubocznych. Do tego, niewłaściwa dieta/głodzenie się podczas "medytacji".
mietowy3 pisze:właściwie na co padł scr?
Dowiem się być może na pogrzebie...
Sinnn to moje stare konto które usunełam... german znałam... jestem w szoku...
A co do Scr... To wiem że miał bardzo problemy z prawem... to też mógł być powód... Z koleji jego schizy po MXE.... Masakra...
Ogolnie jestem w szoku
skoro uzależnienia to ucieczka od życia, słowa "zdychaj ćpunie" winien narkoman przyjmować z uśmiechem na twarzy
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
1. fragment interesującego wykładu
2. o samobóju bez nadętej bufonady
@justbe jak coś to do Ciebie.
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Rewolucja w Amsterdamie? Chcą zakazać sprzedaży marihuany turystom
Władze Amsterdamu chcą ograniczyć "turystykę narkotykową" i rozważają zakaz sprzedaży marihuany osobom bez meldunku w Holandii. Pomysł budzi jednak sprzeczne reakcje wśród polityków i przedsiębiorców.
Joint przed badaniem. Lider Lewicy zachęca młodych do unikania poboru do wojska
Młodzi mężczyźni, którzy chcą uniknąć poboru, powinni zapalić jointa przed wojskowym badaniem lekarskim – poradził współprzewodniczący partii Lewica (Die Linke) Jan van Aken. Ugrupowanie przygotowuje poradnik, jak uniknąć służby wojskowej.
Narkotyki w starożytnym Egipcie i Mezopotamii? Archeolodzy mają koronny dowód
Nowe badania przenoszą nas w czasie o ponad 2500 lat. Odkryto dowód na to, że elity starożytnego Egiptu i Mezopotamii regularnie używały opium. Był to stały element ich życia. Prawdę ujawniło alabastrowe naczynko.