4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 69 / 5 / 0
Król Mefedronus Wyjebatus z Butus

Mityczna pierwsza faza już za mną :) 100 mg oralnie nie porobiło mnie zbyt mocno, a chciałem mieć grubo, to poszła kolejna bombka 150 mg + 150 mg sniffem. Urwał mi się film kompletnie, ale pamiętam tylko, że miałem jebane oevy. Widziałem jak twarz znajomego zamienia się w bobra. Przeciąganie się na łóżku przypominało pływanie w oceanie poduszek i kołder.

3city zaopatrzone jest w miarę dobrze, ostatnio nie mogłem dostać nawet baki tylko mefa mi chcieli wciskać (ale to sytuacja z bloków które w GD mają złą sławę). 10g z nieznanego mi źródła za 440 zl, sort lekko żółtawy ale w miarę dobrze zmielony.
  • 5774 / 1181 / 43
W końcu zaliczyłem to gówno. Faktycznie jest tak zajebiste jak piszecie.
Dobrze, że rzadko dostępne. Ale pojawiło się już u mnie (łódzkie), prawdopodobnie z Czech. Jednak wolę 3mmc, nie jest takie "dzikie".
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 720 / 12 / 0
london iv nakurwiałeś ? Dziwie się troche, że 3mmc Ci bardziej pasuje. Ogolna przyjemnosc przy mefie jest dużo większa moim zdaniem, natomiast iv nie probowałem, co pewnie zmienia całkiem profil działania substancji.
  • 107 / / 0
Ja też wolę 3-MMC, nie jest takie agresywne jak mef i nie mam problemu z zasypianiem
tonaprawdejajestem@tutanota.com
  • 245 / 2 / 0
Jak wy wolicie 3mmc od czwòrki to jestem pewien że oryginału mefedronu raczej nie braliście. Istny orgazm w proszku po 2 setach per nos a wy wolicie 3mmc które przy mefie ssie

Fuzja - D5
dekkster pisze:
czytałam, że po zrobieniu tatuażu nie powinno sie wciagac kokainy i amfetaminy, a jak się ma sytuacja z mefedrodem? Czy jesli 3-4 dni po zrobieniu dziary będę wciągac to nie wpłynie to na jej wygląd i gojenie?
Ja podczas dziarania piłem browary,wòdke i wciągałem ethcata. Kolejne dni już z tatuaże to samo,zagoiło się elegancko.
Dam klony lub xanax za AMP super jakości
  • 2877 / 266 / 0
aha5g pisze:
Jak wy wolicie 3mmc od czwòrki to jestem pewien że oryginału mefedronu raczej nie braliście. Istny orgazm w proszku po 2 setach per nos a wy wolicie 3mmc które przy mefie ssie
przy mefie zajebisty jest brak uczucia strucia organizmu i ogólnego zjebania, czego nie można powiedzieć o innych ketonach. Obniżony nastrój to nic strasznego przy w/w rzeczach.
And I got Xanax, Percocet, promethazine with codeine
Call me Mr. Sandman, I'm sellin' all these hoes dreams
  • 2278 / 276 / 3
Dla potomnych:
Zażywam dziennie 4,8 g piracetamu od jakiegoś czasu. Zwykle 250 mg mefedronu oralnie robiło mnie tak w sam raz. Energia, euforia, ale jednocześnie jasność umysłu. Teraz wziąłem testowo 220 mg tego samego sortu, co zwykle. Było wyraźnie mocniej i pojawił się nieogar.

Jeżeli ktoś ma jakieś pytania, niech mnie zacytuje, bo nie zaglądam do tego wątku.
Fenetylamina@tutanota.com
Karny jeżyk: SŁABO OGARNIAM ANATOMIĘ!
  • 92 / 12 / 0
witam, mam pytanko
Otóż zastanawiam się, jak zagospodarować resztki z mef, które pozostały w samarce?
Zazwyczaj albo to oblizywałem, albo wrzucałem samarke do wody, a później wypijałem wodę (nie czułem efektów :v ). Kiedyś wcierałem resztki w dziąsła dosyć mocno i lekki efekt poczułem - tyle, że strasznie to niesmaczne, więc szukam innego sposobu :P .
Mój znajomy, będący w temacie już od kilku dobrych lat, stwierdził, że najlepiej jest wywinąć samarkę na drugą stronę i ją zwyczajnie oblizać, po czym połknąć to co się wylizało... ;p Zrobiłem tak raz z ogromnym niesmakiem i nie odczułem efektów niestety. Jakieś propozycje?
PS.przepłuczka i strzał odpada zdecydowanie ;) Dożylne zażywanie czegokolwiek jest mi obce i mam nadzieje że już zawsze będzie.
Uwaga! Użytkownik libeson nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2877 / 266 / 0
a nie możesz tego po prostu wyjebać? nie uważasz, że takie zachowanie trochę uwłacza człowiekowi, skoro i tak już to nic nie poklepie?
  • 92 / 12 / 0
Masz racje - jeśli nie odczuje się efektów, to po co to robić? Rzecz w tym, że ja pytałem co zrobić by ten efekt odczuć :) Tak czy inaczej - chyba to była zwykła ciekawość, bo i tak po zabiegu samarkę w końcu wyrzuciłem :D
Mimo, że pytanie nieaktualne i tak ciekawi mnie czy jest możliwość wykorzystania potencjału resztek, czy to po prostu niewykonalne przy takiej ilości, aby to zadziałało
Uwaga! Użytkownik libeson nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Turcja: Całe miasto na haju po spaleniu 20 ton marihuany przez policję w centrum miasta

W tureckim mieście Lice 25 000 mieszkańców zostało nieumyślnie odurzonych dymem z marihuany po nieprofesjonalnej akcji spalania 20 ton marihuany. Sprawdź, co się wydarzyło.

"Bardzo lubiłem amfetaminę". Znany muzyk o narkotykach

Kazik Staszewski opowiedział o swoim doświadczeniu z narkotykami. Muzyk sporo eksperymentował z używkami.

Hiszpania zezwala na narkotyki w samochodach

Ministerstwo Spraw Wewnętrznych Hiszpanii zaskoczyło związki zawodowe policji, wydając polecenie, aby nie karać użytkowników narkotyków znajdujących się w zaparkowanych samochodach. Decyzja ta ma na celu ochronę prywatności obywateli, ponieważ zaparkowane pojazdy uznawane są za „prywatną przestrzeń”.