popatrz na Bruca Lee - czy on wyglądał jakby chodził na siłownie wg dzisiejszych standardów? Albo Mahmet Kalidov
Rezultat w postaci płaskiego brzucha z kaloryferem, i ogólnie nieźle wyrzeźbionych mięśni daje mega satysfakcję i naprawdę pomaga w życiu codziennym.
Kulturystyka uczy cie systematyczności. Nie każdy potrafi wykonywać te same czynności ciągle mimo niepowodzeń, a przecież na tym między innymi opiera sie sukces. Uczy przezwyciężania bólu i znudzenia. Pokazuje ci że na początku ludzie nie widzą twoich osiągnięć, hah nawet mogą śmiać sie z ciebie i próbować zniechęcić do prób bycia lepszym od nich. Jednak gdy poznajesz gościa i widzi on ciebie po raz pierwszy po kilku latach treningu, pewny jestem że okaże ci za to szacunek. Tak samo laski będą dla ciebie milsze i gdy jej koleżanka pochwali twoje bice (i mięśnie pośladkowe) na babskim wieczorze bądź pewny że pomyśli o tobie troche częściej.
Nie zapominajmy o wpływie na odżywianie. Gdy miną pierwsze przyrosty początkującego, aby dalej mieć efekty musisz bardziej dbać o diete.
Ćwicząc poprawiasz nawet swój mózg, poprawne wykonywanie ćwiczeń wzmacnia połączenia mózg-mięsień. Masz lepszą kontrole nad ciałem. Organizm produkuje więcej testosteronu a to on jest głównym czynnikiem wpływającym na libido. Oczywiście są jeszcze sterydy anaboliczne, które mimo różnych opinii są względnie bezpieczne (gdy używane z głową). Może kiedyś napisze co i jak ze sterydami. Nie Polecam ich używać gdy nie masz co najmniej 3-4 letniego doświadcznia z REGULARNYM podnoszeniem ciężarów.
Im dłużej i systematyczniej składasz ofiare bogom stali, tym mocniej widzisz ich obecność w swoim życiu, ich pomoc. Ja nie czekam na hurysy, bogowie stali dają mi je w tym życiu. Może i nie są one dziewicami, ale fuck it, nie jestem jedynym mężczyzną na tej ziemi.
takie opowieści utwierdzaja mnie w przekonaniu ze mam sie trzymać zdala od takich zabawek.. fakt ze odkąd wale po nosie moje całe życie uległo poprawie jakości i żyje na wyższym standardzie w sferze racjo, fizis i spirit, ale dlatego że się kontroluje i robie wszystko z pełną świadomością.
@testomen1989 - dla mnie ta historia to Kolejny przykład ze to drag ma być zabawa w życiu a nie życie zabawa w dragach... dales mi kolejny argument, dzięki ! :)
Gwałty na zlecenie, bez zlecenia zresztą też.
amfetamina – produkcja, dystrybucja, masturbacja.
Brawurowa jazda samochodem Cinquecento.
No to teraz ramiona zamienisz pewnie na dupsztala i zamiast bieda-ketonów będzie wjeżdżać teść na zmianę z trenbolonem. xD
Wolne Konopie w Komendzie Głównej Policji. Policjanci też widzą absurdy obecnego prawa
Psylocybina w praktyce klinicznej, nie w badaniu. Dane z Zurychu
Marihuana a demencja. Nowe badanie przyniosło zaskakujące wyniki
Marihuana zmniejsza stres? To nie musi być prawda
Regularni użytkownicy konopi często deklarują, że marihuana pomaga im w walce ze stresem. Najnowsze ustalenia naukowców pokazują jednak, że subiektywne poczucie ulgi w dużej mierze wynika z efektu placebo. Choć THC faktycznie wpływa na niektóre wskaźniki fizjologiczne, inne pozostają bez zmian, a część – jak tętno – wręcz rośnie. Badanie przeprowadzone przez naukowców z Washington State University oraz Arizona State University objęło 120 osób regularnie sięgających po marihuanę. Eksperyment przeprowadzono metodą podwójnie ślepej próby (ani uczestnicy, ani badacze nie wiedzieli, kto otrzymuje substancję czynną).
Nieprzytomni nieletni i pacjent z 7,3 promila
Lekarka opowiada „mrożące krew w żyłach” alkoholowe historie z oddziału toksykologii.
Marihuana w Szwecji — jedno z najostrzejszych praw w Europie
Szwecja karze nie tylko posiadanie marihuany, ale samo bycie pod jej wpływem — to rzadkość na tle reszty Europy. Od ponad trzydziestu lat policja może zlecić test na miejscu przy samym podejrzeniu, a dostęp do konopi medycznych pozostaje w praktyce symboliczny.