popatrz na Bruca Lee - czy on wyglądał jakby chodził na siłownie wg dzisiejszych standardów? Albo Mahmet Kalidov
Rezultat w postaci płaskiego brzucha z kaloryferem, i ogólnie nieźle wyrzeźbionych mięśni daje mega satysfakcję i naprawdę pomaga w życiu codziennym.
Kulturystyka uczy cie systematyczności. Nie każdy potrafi wykonywać te same czynności ciągle mimo niepowodzeń, a przecież na tym między innymi opiera sie sukces. Uczy przezwyciężania bólu i znudzenia. Pokazuje ci że na początku ludzie nie widzą twoich osiągnięć, hah nawet mogą śmiać sie z ciebie i próbować zniechęcić do prób bycia lepszym od nich. Jednak gdy poznajesz gościa i widzi on ciebie po raz pierwszy po kilku latach treningu, pewny jestem że okaże ci za to szacunek. Tak samo laski będą dla ciebie milsze i gdy jej koleżanka pochwali twoje bice (i mięśnie pośladkowe) na babskim wieczorze bądź pewny że pomyśli o tobie troche częściej.
Nie zapominajmy o wpływie na odżywianie. Gdy miną pierwsze przyrosty początkującego, aby dalej mieć efekty musisz bardziej dbać o diete.
Ćwicząc poprawiasz nawet swój mózg, poprawne wykonywanie ćwiczeń wzmacnia połączenia mózg-mięsień. Masz lepszą kontrole nad ciałem. Organizm produkuje więcej testosteronu a to on jest głównym czynnikiem wpływającym na libido. Oczywiście są jeszcze sterydy anaboliczne, które mimo różnych opinii są względnie bezpieczne (gdy używane z głową). Może kiedyś napisze co i jak ze sterydami. Nie Polecam ich używać gdy nie masz co najmniej 3-4 letniego doświadcznia z REGULARNYM podnoszeniem ciężarów.
Im dłużej i systematyczniej składasz ofiare bogom stali, tym mocniej widzisz ich obecność w swoim życiu, ich pomoc. Ja nie czekam na hurysy, bogowie stali dają mi je w tym życiu. Może i nie są one dziewicami, ale fuck it, nie jestem jedynym mężczyzną na tej ziemi.
takie opowieści utwierdzaja mnie w przekonaniu ze mam sie trzymać zdala od takich zabawek.. fakt ze odkąd wale po nosie moje całe życie uległo poprawie jakości i żyje na wyższym standardzie w sferze racjo, fizis i spirit, ale dlatego że się kontroluje i robie wszystko z pełną świadomością.
@testomen1989 - dla mnie ta historia to Kolejny przykład ze to drag ma być zabawa w życiu a nie życie zabawa w dragach... dales mi kolejny argument, dzięki ! :)
Gwałty na zlecenie, bez zlecenia zresztą też.
amfetamina – produkcja, dystrybucja, masturbacja.
Brawurowa jazda samochodem Cinquecento.
No to teraz ramiona zamienisz pewnie na dupsztala i zamiast bieda-ketonów będzie wjeżdżać teść na zmianę z trenbolonem. xD
Naproksen i LSD w bałtyckich krabach. Jak leki trafiają do morza?
Wolne Konopie w Komendzie Głównej Policji. Policjanci też widzą absurdy obecnego prawa
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Bezpieczna likwidacja nielegalnych laboratoriów – specjalistyczne CBŚP
Na terenie Centrum Szkolenia Policji w Legionowie, w ośrodku ITCCCL (International Training Center for Combating Clandestine Laboratories) prowadzonym przez CBŚP, policjanci wzięli udział w szkoleniu dotyczącym likwidacji nielegalnych laboratoriów narkotyków syntetycznych z wykorzystaniem zespołów specjalnych CBŚP i kontrterrorystów. Przedsięwzięcie zorganizował Wydział do Zwalczania Zorganizowanej Przestępczości Narkotykowej Centralnego Biura Śledczego Policji.
Narkotyki w listach do więźniów. Wysyłali je do zakładów karnych w całej Polsce
Narkotyki trafiały pocztą do więzień w całej Polsce. Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko małżeństwu z Gorzowa Wielkopolskiego. Ewelina T. i Marcin T. mieli przez ponad cztery lata uczestniczyć w procederze, którego wartość oszacowano na co najmniej 50 tys. zł.
Amerykanie zamieniają alkohol na konopie. Media straszą uzależnieniem, a statystyki pokazują sukces
Nagłówki amerykańskich i światowych mediów znowu uderzyły w alarmistyczne tony. Wszystko za sprawą najnowszych badań opublikowanych na łamach prestiżowego czasopisma JAMA Psychiatry, z których wynika, że w USA rośnie odsetek osób zmagających się z problematycznym używaniem marihuany (CUD) – szczególnie wśród mężczyzn powyżej 35. roku życia.