...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
ODPOWIEDZ
  • 14 / 3 / 0
Siłownia to prawdziwy cud. Jedyny zdrowy narkotyk. Chwała bogom stali!
  • 2302 / 399 / 0
siłownia ma też wiele minusów - psychicznie porównujesz się z innymi, wpierdalasz ponad miarę, chęć sięgnięcia po suple ogromna itd.

popatrz na Bruca Lee - czy on wyglądał jakby chodził na siłownie wg dzisiejszych standardów? Albo Mahmet Kalidov
Uwaga! Użytkownik mietowy3 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 14 / 3 / 0
nah, siłownia nie ma żadnych minusów, wszystkie wady siłowni jakie ci przyjdą do głowy to tylko twoje lenistwo. Myśle że każdy facet powinien ćwiczyć z ciężarami, pod warunkiem że nie ma medycznych przeciwskazań. Jest tyle plusów, praktycznie każdy aspekt twojego życia jest budowany,nie tylko mięśnie. Jak boisz sie ćwiczyć z ludzmi to kup drążek, hantle 17.5 kg i może ławeczke.
  • 12883 / 2513 / 0
Siłownia, czy sport ogólnie ma tylko plusy. Na ławce w detoksie w Suchym Jarze ktoś napisał "Ćpaj sport". Wtedy (na skręcie) wydawało mi się to ironicznym żartem, ale kiedy już byłem wstanie, bez reszty zacząłem dbać o sylwetkę i kondycję. Wkręca niesamowicie i daje małego kopa endorfinowego (ale trzeba się trochę na niego napocić). Spocenie się jak świnia też jest na swój sposób przyjemne : )
Rezultat w postaci płaskiego brzucha z kaloryferem, i ogólnie nieźle wyrzeźbionych mięśni daje mega satysfakcję i naprawdę pomaga w życiu codziennym.
  • 14 / 3 / 0
Sport jest specyficznym dragiem, gdzie na haj musisz pierwsze zapracować. Tak jak bierzesz powiedzmy opioidy, nagle masz raj na ziemi jest bosko, tak potem niestety trzeba ten miły czas odpracować skrętem. W sporcie najpierw płacisz i piękne jest to że hajem cieszysz sie w pełni, bez strachu o skutki odstawienia.

Kulturystyka uczy cie systematyczności. Nie każdy potrafi wykonywać te same czynności ciągle mimo niepowodzeń, a przecież na tym między innymi opiera sie sukces. Uczy przezwyciężania bólu i znudzenia. Pokazuje ci że na początku ludzie nie widzą twoich osiągnięć, hah nawet mogą śmiać sie z ciebie i próbować zniechęcić do prób bycia lepszym od nich. Jednak gdy poznajesz gościa i widzi on ciebie po raz pierwszy po kilku latach treningu, pewny jestem że okaże ci za to szacunek. Tak samo laski będą dla ciebie milsze i gdy jej koleżanka pochwali twoje bice (i mięśnie pośladkowe) na babskim wieczorze bądź pewny że pomyśli o tobie troche częściej.

Nie zapominajmy o wpływie na odżywianie. Gdy miną pierwsze przyrosty początkującego, aby dalej mieć efekty musisz bardziej dbać o diete.

Ćwicząc poprawiasz nawet swój mózg, poprawne wykonywanie ćwiczeń wzmacnia połączenia mózg-mięsień. Masz lepszą kontrole nad ciałem. Organizm produkuje więcej testosteronu a to on jest głównym czynnikiem wpływającym na libido. Oczywiście są jeszcze sterydy anaboliczne, które mimo różnych opinii są względnie bezpieczne (gdy używane z głową). Może kiedyś napisze co i jak ze sterydami. Nie Polecam ich używać gdy nie masz co najmniej 3-4 letniego doświadcznia z REGULARNYM podnoszeniem ciężarów.

Im dłużej i systematyczniej składasz ofiare bogom stali, tym mocniej widzisz ich obecność w swoim życiu, ich pomoc. Ja nie czekam na hurysy, bogowie stali dają mi je w tym życiu. Może i nie są one dziewicami, ale fuck it, nie jestem jedynym mężczyzną na tej ziemi.
  • 4 / / 0
ciekaw jestem jak bardzo niszczą płuca te dopki :)
  • 732 / 57 / 0
Czytam ogólnie na forum wasze opowieści jak fantastycznie jest po iv, że to najlepszy sposób i największa petarda... I nie ogarniam, przeraza mnie a jednocześnie budzi podziw dla ludzi walacych w kabel..(podziw za odwagę zmieszany z zszokowaniem)bo dla mnie to niespotykane, mój kuzyn miał straszne problemy i wielokrotnie siedział w pace czy uciekał z detoxow ale on nie sięgnął dalej niż prochy czy klej.. ja bym się zwyczajnie nie odważył nawet na to, wiem jaki jestem i jak to by sie skończylo..Dlatego Wyznaczyłem sobie granice których mimo szukania alternatywy kiedy po 2g fety idę spać jak niemowlę, nie przekrocze bo wiem ze jakbym spróbował to bym już z tego nie wyszedł.. Spieprzylem sobie w życiu prawie wszystko i tyle samo straciłem ale jednak jeszcze mam o co walczyć i musze wielu osobom pokazać ze rzucając mi kłody pod nogi dają mi surowiec na schody do szczytu.

takie opowieści utwierdzaja mnie w przekonaniu ze mam sie trzymać zdala od takich zabawek.. fakt ze odkąd wale po nosie moje całe życie uległo poprawie jakości i żyje na wyższym standardzie w sferze racjo, fizis i spirit, ale dlatego że się kontroluje i robie wszystko z pełną świadomością.

@testomen1989 - dla mnie ta historia to Kolejny przykład ze to drag ma być zabawa w życiu a nie życie zabawa w dragach... dales mi kolejny argument, dzięki ! :)
Umiem wymusić okup, ściągnąć haracz, jebnąć ze łba.
Gwałty na zlecenie, bez zlecenia zresztą też.
amfetamina – produkcja, dystrybucja, masturbacja.
Brawurowa jazda samochodem Cinquecento.
  • 1680 / 271 / 0
Ja pierdolę nie piszcie tak o podawaniu dożylnym 4mmc czy 3mmc i o tym wjeździe. To jest dział detoks. Jestem w specyficznym punkcie swojego życia bo stimsów nie brałem o wiele dłużej niż 3 miesiące a jak to przeczytałem to mam ochotę wielką na 200mg w 2ml kurwaaa - ale nie zrobię tego bo zerwałem na zawsze z tym gównem. :*)
Największy przegryw na forum
  • 469 / 29 / 0
" Gdyby nie kulturystyka, która mnie wyciągnęła z tego bagna to pewnie bym miał to w dupie, ale brakuje żył na rękach.. noi te blizny."

No to teraz ramiona zamienisz pewnie na dupsztala i zamiast bieda-ketonów będzie wjeżdżać teść na zmianę z trenbolonem. xD
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Bezpieczna likwidacja nielegalnych laboratoriów – specjalistyczne CBŚP

Na terenie Centrum Szkolenia Policji w Legionowie, w ośrodku ITCCCL (International Training Center for Combating Clandestine Laboratories) prowadzonym przez CBŚP, policjanci wzięli udział w szkoleniu dotyczącym likwidacji nielegalnych laboratoriów narkotyków syntetycznych z wykorzystaniem zespołów specjalnych CBŚP i kontrterrorystów. Przedsięwzięcie zorganizował Wydział do Zwalczania Zorganizowanej Przestępczości Narkotykowej Centralnego Biura Śledczego Policji.

Narkotyki w listach do więźniów. Wysyłali je do zakładów karnych w całej Polsce

Narkotyki trafiały pocztą do więzień w całej Polsce. Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko małżeństwu z Gorzowa Wielkopolskiego. Ewelina T. i Marcin T. mieli przez ponad cztery lata uczestniczyć w procederze, którego wartość oszacowano na co najmniej 50 tys. zł.

Amerykanie zamieniają alkohol na konopie. Media straszą uzależnieniem, a statystyki pokazują sukces

Nagłówki amerykańskich i światowych mediów znowu uderzyły w alarmistyczne tony. Wszystko za sprawą najnowszych badań opublikowanych na łamach prestiżowego czasopisma JAMA Psychiatry, z których wynika, że w USA rośnie odsetek osób zmagających się z problematycznym używaniem marihuany (CUD) – szczególnie wśród mężczyzn powyżej 35. roku życia.