Mam problem.Bez mojej zgody Zostało zrobione zdjęcie na którym widnieje moja osoba jak spożywa substancji z opak. Dowiedziałem się przypadkiem że zapolowano na mnie ponieważ ma posłużyć to jako szantaż. Moje pytanie brzmi jakie będą konsekwencję ujawnienia takiej foty. Dodam że wiem jaki to był RC i że jestem osobą uzależnioną ud mam op od tego RC papierek dowód zakupu gdzieś zgubiłem.Ze zdjęcia może wynikać wszystko a mam potwierdzenie.Co hipotetycznie szykować prawnikowi.
Stary ogarnij się i zacznij myśleć. Zdjęcie nic nie znaczy, ewentualnym szantażystom możesz powiedzić, żeby je sobie w dupę wsadzili.
Juby pisze:Zdjęcie przedstawia mnie jem resztki sub i najzywkleszejgo opak fol standartowa sytuacja przy stole.
Jak dla mnie to Ty się raczej grubo przećpałeś i wkręcasz sobie jakieś chore jazdy.
Albo faktycznie jesteś tak uciążliwym współlokatorem, a pozostali mieszkańcy tak skrajnymi debilami, że ktoś wpadł na pomysł, żeby pozbyć się Ciebie z mieszkania w taki a nie inny sposób. Cel najwyraźniej został osiągnięty, także pakuj klamoty i idź zatruwać życie komuś innemu. :-)
Juby pisze:
Mam problem.Bez mojej zgody Zostało zrobione zdjęcie na którym widnieje moja osoba jak spożywa substancji z opak. Dowiedziałem się przypadkiem że zapolowano na mnie ponieważ ma posłużyć to jako szantaż.
Z głębokości uzależnienia swego wołający lub wołającym być chcący pomocnym? - Hyperreal [H]elp
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Więzienie za 0,11% przekroczenia?
Wolne Konopie włączają się do sprawy jako strona społeczna w sprawie pana Andrzeja.
Mama dilera przyszła na policję z marihuaną
Policjanci z Krakowa zatrzymali 16-latka, u którego znaleziono ponad 50 gramów marihuany. Chłopak przyznał się także do jej sprzedaży.
Cannabis trafia do supermarketów w Niemczech. Netto sprzedaje nasiona marihuany jak zwykłe warzywa
Jeszcze niedawno coś takiego byłoby nie do pomyślenia. W niemieckim supermarkecie obok nasion pomidorów czy bazylii pojawiły się… nasiona cannabis. Popularna sieć Netto rozpoczęła testową sprzedaż produktu, który budzi ogromne zainteresowanie klientów i wywołuje dyskusję o nowych realiach po legalizacji. Wszystko odbywa się jednak zgodnie z obowiązującym prawem, które pozwala dorosłym na domową uprawę konopi. Dla wielu osób to znak, że marihuana w Niemczech powoli staje się zwykłym elementem rynku, a nie tematem tabu.