Mam problem.Bez mojej zgody Zostało zrobione zdjęcie na którym widnieje moja osoba jak spożywa substancji z opak. Dowiedziałem się przypadkiem że zapolowano na mnie ponieważ ma posłużyć to jako szantaż. Moje pytanie brzmi jakie będą konsekwencję ujawnienia takiej foty. Dodam że wiem jaki to był RC i że jestem osobą uzależnioną ud mam op od tego RC papierek dowód zakupu gdzieś zgubiłem.Ze zdjęcia może wynikać wszystko a mam potwierdzenie.Co hipotetycznie szykować prawnikowi.
Stary ogarnij się i zacznij myśleć. Zdjęcie nic nie znaczy, ewentualnym szantażystom możesz powiedzić, żeby je sobie w dupę wsadzili.
Juby pisze:Zdjęcie przedstawia mnie jem resztki sub i najzywkleszejgo opak fol standartowa sytuacja przy stole.
Jak dla mnie to Ty się raczej grubo przećpałeś i wkręcasz sobie jakieś chore jazdy.
Albo faktycznie jesteś tak uciążliwym współlokatorem, a pozostali mieszkańcy tak skrajnymi debilami, że ktoś wpadł na pomysł, żeby pozbyć się Ciebie z mieszkania w taki a nie inny sposób. Cel najwyraźniej został osiągnięty, także pakuj klamoty i idź zatruwać życie komuś innemu. :-)
Juby pisze:
Mam problem.Bez mojej zgody Zostało zrobione zdjęcie na którym widnieje moja osoba jak spożywa substancji z opak. Dowiedziałem się przypadkiem że zapolowano na mnie ponieważ ma posłużyć to jako szantaż.
Z głębokości uzależnienia swego wołający lub wołającym być chcący pomocnym? - Hyperreal [H]elp
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Druga poprawka i marihuana. Amerykański SN wydał ważny wyrok ws. broni
Sąd Najwyższy USA jednomyślnie orzekł w czwartek, że rząd federalny nie może pozbawiać prawa do posiadania broni osób okazjonalnie używających marihuany, uznając, że ściganie karne na tej podstawie narusza drugą poprawkę do konstytucji gwarantującej to prawo.
83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu
Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.
ONZ alarmuje: rekordowa liczba osób zażywa narkotyki
Światowy Raport ONZ o narkotykach pokazuje, że konsumpcja narkotyków na świecie osiągnęła najwyższy poziom w historii dostępnych pomiarów. UNODC ostrzega, że coraz większym zagrożeniem stają się syntetyczne opioidy, w tym fentanyle i nitazeny, a liczba nowych substancji psychoaktywnych stale rośnie. Eksperci podkreślają, że rozwój rynku narkotykowego zwiększa ryzyko dla zdrowia publicznego i utrudnia skuteczne leczenie osób uzależnionych.