Pochodne aminocykloheksanu, oddziałujące jako antagonisty receptora NMDA. M.in. fencyklidyna, ketamina i metoksetamina.
Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 510 / 53 / 1
Znalazłem połówkę MXE, przeleżała ponad rok w suchym, ciemnym pudełku. Jak myślicie, coś się mogło z nią stać?
Uwaga! Użytkownik TrzymamSzafe nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1987 / 108 / 0
Farciarz. have a nice trip! :D
Myślę, że nic się z nią nie stało, MXE to stabilny związek i nawet jak leżał proszek na świetle i powietrzu przez miesiąc to działało jak zawsze.
Uwaga! Użytkownik scr nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 221 / 13 / 0
U znajomego przeleżał ponad pół roku i podeszliśmy do niego z pewną dozą niepewności.
Rozwiały ją dwa (mocno przesadzone) kreski, po których mieliśmy naprawdę konkretnego nieogara. Także na pewno działać będzie :P

PS: FUCKING LUCKER!
  • 276 / 1 / 0
Znalazłem dziś sampla MXE, walnąłem połówkę, ale już czuje, że będzie dość mocno. %-D http://i.imgur.com/M54KBUW.jpg
  • 187 / 4 / 0
Ephenidine jest najbliższe w działaniu moim skromnym zdaniem :)
myślenie boli... ale jestem masochistą :)
:bongo: :psycho: :liść:
  • 373 / 14 / 0
Chyba nie.
Uwaga! Użytkownik kapitanxsova nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 30 / 1 / 0
Ktos wie co moze byc przyczyna dziwnego nieogaru przez pierwsza godzine dzialania MXE?

Zarzucam 10-20mg (jest to niezalezne od dawki) i po 20-30minutach mam brainfog, nieogar, ciezko sie skupic. Dopiero po 1.5h faza sie klaruje i jest czysty flow.
  • 1151 / 230 / 7
xefokose pisze:
Ktos wie co moze byc przyczyna dziwnego nieogaru przez pierwsza godzine dzialania mxe?

Zarzucam 10-20mg (jest to niezalezne od dawki) i po 20-30minutach mam brainfog, nieogar, ciezko sie skupic. Dopiero po 1.5h faza sie klaruje i jest czysty flow.
To normalne efekty MXE, prawdopodobnie powodowane przez antagonizm NMDA połączony z agonizmem 5-HT. Jesz 5-HTP, bierzesz antydepresanty lub inne rzeczy? I jakie efekty głównie odczuwasz jak skończy się nieogar?
Życie to trip, więc dbaj o set&setting.
ENTEOGENY PRAWEM, NIE TOWAREM!
Układ nagrody kurwą jest.
  • 30 / 1 / 0
Nie jem 5-htp.

Obecne suplementy to
Kurkumina
DMAE
Cynk
witamina D
magnez

Zazwyczaj stosuje dawki 5-7mg MXE co 2-3dni
  • 30 / 1 / 0
Nie moge edytowac posta wiec dopisze.
Po przejsciu przez etap brainfaga mam typowe dzialanie MXE. Lepiej i przyjemniej sie wszystko robi- w zaleznosci od dawki.
ODPOWIEDZ
Newsy
Mefedron z internetu w 20 minut z dostawą do domu. Uzależniają się już dzieci w wieku 12 lat

Kiedy dziennikarze TVN24 sprawdzili, jak wygląda dziś handel narkotykami w Polsce, zszokowały ich dwie rzeczy: jak łatwo są dostępne - dostawa może dotrzeć w ciągu nawet 20 minut - i kto je kupuje. Nawet 12-latkowie.

Rozbita grupa pseudokibiców zajmująca się przemytem narkotyków

Ponad 2,5 tony narkotyków mogło trafić na polski rynek dzięki działalności zorganizowanej grupy przestępczej wywodzącej się ze środowiska stołecznych pseudokibiców. Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji i Komendy Stołecznej Policji pod nadzorem Prokuratury Krajowej skutecznie uderzyli w struktury przestępcze, zatrzymując jej kluczowych członków.

Bruksela: rekordowy wzrost natychmiastowych mandatów za narkotyki

Prawie jedna czwarta propozycji natychmiastowych mandatów karnych (PTI) w Belgii (24,5 proc.) dotyczy Regionu Stołecznego Brukseli – poinformowało we wtorek 30 września 2025 r. Federalne Ministerstwo Sprawiedliwości (SPF Justice). To ogromny skok w porównaniu z zaledwie 0,1 proc. w 2024 r. i 1,7 proc. w 2023 r. Tak gwałtowny wzrost to efekt decyzji prokuratury brukselskiej, która w tym roku postawiła na intensywniejsze zwalczanie handlu narkotykami, szczególnie poprzez kierowanie PTI do osób posiadających nielegalne substancje.