Pochodne aminocykloheksanu, oddziałujące jako antagonisty receptora NMDA. M.in. fencyklidyna, ketamina i metoksetamina.
Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 510 / 53 / 1
Znalazłem połówkę MXE, przeleżała ponad rok w suchym, ciemnym pudełku. Jak myślicie, coś się mogło z nią stać?
Uwaga! Użytkownik TrzymamSzafe nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1987 / 108 / 0
Farciarz. have a nice trip! :D
Myślę, że nic się z nią nie stało, MXE to stabilny związek i nawet jak leżał proszek na świetle i powietrzu przez miesiąc to działało jak zawsze.
Uwaga! Użytkownik scr nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 221 / 13 / 0
U znajomego przeleżał ponad pół roku i podeszliśmy do niego z pewną dozą niepewności.
Rozwiały ją dwa (mocno przesadzone) kreski, po których mieliśmy naprawdę konkretnego nieogara. Także na pewno działać będzie :P

PS: FUCKING LUCKER!
  • 276 / 1 / 0
Znalazłem dziś sampla MXE, walnąłem połówkę, ale już czuje, że będzie dość mocno. %-D http://i.imgur.com/M54KBUW.jpg
  • 187 / 4 / 0
Ephenidine jest najbliższe w działaniu moim skromnym zdaniem :)
myślenie boli... ale jestem masochistą :)
:bongo: :psycho: :liść:
  • 373 / 14 / 0
Chyba nie.
Uwaga! Użytkownik kapitanxsova nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 30 / 1 / 0
Ktos wie co moze byc przyczyna dziwnego nieogaru przez pierwsza godzine dzialania MXE?

Zarzucam 10-20mg (jest to niezalezne od dawki) i po 20-30minutach mam brainfog, nieogar, ciezko sie skupic. Dopiero po 1.5h faza sie klaruje i jest czysty flow.
  • 1151 / 230 / 7
xefokose pisze:
Ktos wie co moze byc przyczyna dziwnego nieogaru przez pierwsza godzine dzialania mxe?

Zarzucam 10-20mg (jest to niezalezne od dawki) i po 20-30minutach mam brainfog, nieogar, ciezko sie skupic. Dopiero po 1.5h faza sie klaruje i jest czysty flow.
To normalne efekty MXE, prawdopodobnie powodowane przez antagonizm NMDA połączony z agonizmem 5-HT. Jesz 5-HTP, bierzesz antydepresanty lub inne rzeczy? I jakie efekty głównie odczuwasz jak skończy się nieogar?
Życie to trip, więc dbaj o set&setting.
ENTEOGENY PRAWEM, NIE TOWAREM!
Układ nagrody kurwą jest.
  • 30 / 1 / 0
Nie jem 5-htp.

Obecne suplementy to
Kurkumina
DMAE
Cynk
witamina D
magnez

Zazwyczaj stosuje dawki 5-7mg MXE co 2-3dni
  • 30 / 1 / 0
Nie moge edytowac posta wiec dopisze.
Po przejsciu przez etap brainfaga mam typowe dzialanie MXE. Lepiej i przyjemniej sie wszystko robi- w zaleznosci od dawki.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
FBI spalało narkotyki w schronisku. "Zespół i zwierzęta wystawione na kontakt z metamfetaminą"

Po tym jak FBI użyło krematorium jednego ze schronisk dla zwierząt do spalenia skonfiskowanych narkotyków, 14 pracowników placówki trafiło do szpitala, aby otrzymać pomoc medyczną. Dyrektorka placówki oświadczyła, że nie miała świadomości, że dochodzi do takiego procederu.

Niemcy. Rośnie konsumpcja marihuany wśród dorosłych

Konsumpcja marihuany w Niemczech wśród młodych dorosłych znacznie wzrosła, za to nastolatkowie rzadziej po nią sięgają.

Palenie marihuany może drastycznie zwiększać ryzyko astmy. Pojawiły się nowe dowody

Legalna dostępność marihuany to kwestia, o którą w naszym kraju stale się spieramy. Ma zarówno swoich zwolenników, jak i przeciwników. Ostatnio pojawił się jednak nowy argument: okazuje się, że palenie marihuany może drastycznie zwiększać szansę zachorowania na astmę. Dlaczego tak się dzieje?