Alkohol etylowy pod każdą postacią.
Więcej informacji: Etanol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 116 / 1 / 0
Jabole
Nieprzeczytany post autor: buczu »
Moja przygoda z jabolami zaczęła się w gimnazjum, u kolegi na strychu. Wtedy myślałem, że to ostatni raz, ale bynajmniej nie był :D. W liceum, gdy piło się już częściej, a kasy więcej się niestety nie miało, trzeba było jakoś sobie radzić, więc coraz częściej szło się do parku na Cherry za cztery :D. Od pewnego momentu stało się to już tradycją - co piątek na sikacza, potem do baru się doprawić.
Na pewno picie jaboli w takich ilościach ma destrukcyjne działanie dla organizmu, jednak nie żałuje żadnego wypitego sikacza. Klimat, który towarzyszy obalaniu jabola w parku jest niepowtarzalny. A co wy myślicie o jabolach?
Ponadto zachęcam do podawania nazw i oceny wypitych winiaczy.

Wiśniówka (żółta naklejka, litrowa butelka) - wg. mnie najbardziej ekonomiczny jabol kopie bardzo mocno, jednak w smaku jest taki sobie
Owoce leśne, miodowolipowe, miętowe (z tej samej serii co poprzednie) - nie warto nie kopie tak jak wiśniowe a w smaku jeszcze gorsze
Cherry - takie sobie, aczkolwiek klasyk
Byk - całkiem dobrze kopie, w smaku dość paskudne, no i klasyk
Wino (smak wiśniowy, jabłkowy) - bardzo dobre! Ale nie ma już tej mocy ...
Dzban (leśny, wiśniowy) - całkiem niezłe w smaku, całkiem niezła moc - polecam
Komandos - w smaku wyśmienite, jednak mocy to ono w sobie nie ma żadnej ...
Antał wiśniowy - plastikowa butelka troche odstrasza, ale całkiem niezłe
Pokusa - średnia
Arizona - dobra, niepozbawiona mocy
Cytrynowe, czekoladowe (oba z jednej serii, za ok. 2,50, 0,7l) - najgorsze paskudztwo jakie piłem...
Żubr - nic specjalnego
Małgoś - fajna naklejka (goła babka :D) smak całkiem niezły, moc taka sobie
Kelleris - ochyda jakich mało, tylko dla zdesperowanych

więcej sobie nie przypominam, na koniec jeszcze 2 prawdy życiowe:
1)Dlaczego tanie wino jest dobre?? Bo jest dobre i tanie!!
2)Wino jest albo dobre albo drogie

Pozdrowienia
Uwaga! Użytkownik buczu nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 273 / 2 / 0
nie jabole tylko markowe wino owocowe ha, generalnie daja rade, w ich degustacji osiagnalem juz chyba najwyzszy stopien wtajemniczenia, swoje jakze cenne dowiadczenia zbieram od wczesno gimnazjalnych czasow
marki, rodzaje ? temat rzeka ... wymienie pare pierwszych z brzegu

kavalier - winczak w kartonie, menciu
bieszczadzkie - syfiszcze, nie polecam
warka - jezeli nie cytrynowa, to mozna zdzierzyc
beczka litrowa - swego czasu osiedlowy hit, na kazdym trawniku lezalo minimum 10 oproznionych
lesny owoc, winogoronowki, itede - jak dla mnie kozak, od kiedy chodze do klasy technik degenerat spoleczny, mam z nimi stycznosc nader czesto
i swojskie - ciezko wystawic note, bo bywa z nimi roznie
Ostatnio zmieniony 30 stycznia 2008 przez don skuninhos, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 116 / 1 / 0
Dawajcie jeszcze region, z którego pochodzicie, bo w każdym są dostępne inne. Ja np. nie kojarze niektórych marek, które don skuninhos wymienił.

A i mam pytanie, czy ktoś się zetknął z legendarną Spermą szatana, bo wg. mnie to internetowy mit. Nigdzie konkretnych informacji, naklejek. Wszędzie tylko "mój kolega to pił, mówi, że niedobre" :nuts:
Uwaga! Użytkownik buczu nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 273 / 2 / 0
sperma szatana na prawde istnieje, widzialem na wlasne oczy w osiedlowym sklepie feta ;]]]
region - podkarpacie
  • 50 / / 0
Nieprzeczytany post autor: cga »
Leśny Dzban też mogę polecić :)
Uwaga! Użytkownik cga nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 116 / 1 / 0
@don skuninhos

A masz może dostępną etykietke spermy w jpg?? Albo może chociaż pamiętasz jak wyglądała?

aha no i mój region - pomorze
  • 22 / / 0
Nieprzeczytany post autor: KrOwA »
heh Komandosa to chyba kazdy zna....... :-) ja preferuje Patyki , Chateau de Patyk czy jak to sie pisze i zlote grono na rowni ze zlotym kielichem
oczywiscie klimat w parq ale kiedy jest zimno to preferuje toi toie ;)
zbyt pozytywna dlatego zakazana..........

I like the government and the police but most off all i like cannabis

jestem jak marihuana - uśmiejesz się ze mną do łez ...
jestem jak LSD - życie ze mną nabiera barw i kształtów ...
jestem jak SPEED - nie dam Ci zasnąć do rana ...
jestem jak morfina - szybkim środkiem znieczulającym ...
jestem jak CRAK - ze mną przeżyjesz prawdziwą euforię ...
  • 50 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Flatron »
Jabłuszko Sandomierskie;]]]]

Woj lubelskie;]
Uwaga! Użytkownik Flatron nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 182 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Chris »
WIVO!
they say money can`t buy me love and thats true
but money can buy me drugs so that`s cool :)
  • 193 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: Maniak_17 »
Jabole, jabole, znów sie kurwa napierdole...

Legendą były komandosy, dopuki nie zdrożały.

Ja tam mam obczaiłem jakąś zajebistą wiśnie za 3.65 (butelka zwrotna),
smakuje jak mamba i dobrze wali.

Czasami jak była chujnia totalna to i żule dokładali pare groszy :blush: - menelska solidarność. :-D
Ostatnio zmieniony 07 czerwca 2007 przez Maniak_17, łącznie zmieniany 1 raz.
Błędne koło.
ODPOWIEDZ
Newsy
Rekordowe przejęcie kokainy. Narkotyki ukryte w soli

Hiszpańska policja przechwyciła na Atlantyku kontenerowiec z ładunkiem 9994 kilogramów kokainy ukrytej w soli. To rekordowa ilość przejęta na morzach. Operacja zorganizowana przez służby z kilku krajów zaowocowała także aresztowaniem 13 osób.

Czy wyleczymy Alzheimera marihuaną? Naukowcy udowodnili, że jej mikrodawki są bardzo skuteczne

Szybkie starzenie się społeczeństwa powoduje, że dramatycznie poszukujemy nowych metod leczenia choroby Alzheimera. Kolejne sposoby nie działają, a neurodegeneracyjne schorzenie dotyka coraz większej części populacji. Naukowcy kierują swój wzrok w stronę mikrodawkowania marihuany, które ma poprawiać zdolności pacjentów i nie wywoływać „haju”. Wiarygodne źródła pokazują, że to… działa.

Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176

20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.