Więcej informacji: DOx w Narkopedii [H]yperreala, TMA w Narkopedii [H]yperreala
Jedyne odczucia to wazokonstrykcja, naprzemienne zimno-ciepło, drgawki i lekki ból głowy.
Za pierwszym razem wziąłem ok. 60mg per oral. Po ponad 2h zaczęło coś wchodzić ale było bardzo słabo jeszcze przez następną godzinę, więc zdecydowałem się dorzucić łysiczek (ok. 30 sztuk). Niedługo potem zaczęło już działać mocniej, muzyka brzmiała świetnie, porównywalnie z 2C-P, CEVy trochę minimalistyczne ale głębokie, OEVy w kolorze jasnej zieleni. Działanie zamknęło się w ok. 10h, do snu potrzebowałem benzo bo po skończeniu się efektów wizualnych pozostawała stymulacja.
60mg oral + 20mg sniff na peaku dało trochę inną podróż, wtedy efekty wizualne miały odcień czerwieni i zmieniały się w dość dziwny sposób. Odbiór muzyki był całkiem inny niż wcześniej, nie było tej głębi. CEVy były znacznie wyraźniejsze tym razem.
Miksowałem jeszcze z 1P-LSD w niedużej ilości (300uq 1P-LSD i 40mg 3C-E) i nie było czuć w tym miksie 3C-E. Raz zdarzyło mi się jeszcze miksować z MXP ale też małą ilość (chyba ok. 30mg sniffem) ale niezbyt pamiętam tamto przeżycie.
Wiedza podstawową wartością.
EDIT : Sorry, przeczytałem, czy masz dawkować to pr czy oral, sorry za nieogar :S.
bez wiosennego w wiośnie życia nieba?...
Wołają na nas, że w złą idziem stronę,
precz o świat troskę rzucając powinną,
a czy pytają się nas, co nam trzeba
i czyśmy mogli obrać drogę inną?
EDIT : Albo weź 60%, żebyś potem na mnie nie kurwił, że słabo poklepało i zmarnowałem ci tolerkę :S.
bez wiosennego w wiośnie życia nieba?...
Wołają na nas, że w złą idziem stronę,
precz o świat troskę rzucając powinną,
a czy pytają się nas, co nam trzeba
i czyśmy mogli obrać drogę inną?
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Alkohol daleko od kasy i z brzydką etykietą
Minister Katarzyna Kęcka o walce z piciem w "Miodowej 15".
Elitarna funkcjonariuszka wpadła po klubowej nocy. Ale to wyrok zaskoczył najbardziej
Dorota K., szerzej znana jako "Doris", była sierżantem w jednym z najbardziej tajnych wydziałów Komendy Stołecznej Policji. Dziś nie łapie już przestępców, teraz bije się w klatkach freak fightowych. Ale to nie sportowy zwrot w jej karierze wywołuje dziś największe emocje, tylko jej sądowa historia. Za posiadanie narkotyków spotkała ją tylko grzywna.
Europa zasypana kokainą. Rekordowy przemyt i miliardowe zyski narkotykowych karteli
Unia Europejska stała się światowym centrum przemytu i konsumpcji kokainy, a rekordowe konfiskaty nie są w stanie zatrzymać fali białego proszku zalewającej kontynent. Jak alarmuje hiszpański dziennik „El Pais”, powołując się na dane światowych i unijnych agencji antynarkotykowych, nigdy wcześniej na świecie nie produkowano ani nie konsumowano tak dużej ilości tego narkotyku. Rynek jest wart miliardy euro, a na granicach UE działa ponad 440 potężnych organizacji przestępczych.