scalono
Tutaj wyniki badań Hupercyny A w formacie PDF: http://www.chinaphar.com/1671-4083/20/601.pdf
Sort od wszystkochemicznych, dawkowany zgodnie z zaleceniami na opakowaniu 160mcg raz dziennie.
ENTEOGENY PRAWEM, NIE TOWAREM!
Układ nagrody kurwą jest.
http://www.sciencedirect.com/science/ar ... 9708002858
Tu z kolei opis pokazuje o selektywnosci do Acetylocholiny i odwracalnosci i neuroregeneracyjne właściwości.
Antagonisci NMDA to np DXM ,PCP
Jednakze z wszystko chemicznych gdy zakupiłam i stosowalam z Cholina oczywiście dla podwyzszenia niskiego ciśnienia 1 l energy drink wypiłam i nie byłam senna.
Oczywiście antagonizm NMDA jest mniej bolesny od tego z PCP.
Jeśli jednak za dużo się spozyje to czuć antagonizm NMDA.
0.5g wg producenta starcza na 25dni.
[mention]drottinmk[/mention] WARN, nie podajemy nazw sprzedawców, vendorów w działach innych niż Sprzedawcy+ /black goku
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Picie we wczesnej dorosłości powiązane z problemami poznawczymi w średnim wieku
Stres i alkohol idą w parze. Alkohol może pomagać w radzeniu sobie ze stresem, ale jednocześnie zmniejsza zdolność mózgu do samodzielnego rozwiązywania problemów. To może prowadzić do częstszego sięgania po kieliszek, by poradzić sobie z kolejnym stresem. Z drugiej strony pijąc więcej narażamy się na większy stres z powodu złych decyzji podejmowanych pod wpływem alkoholu. Pojawia się samonapędzający się mechanizm, z którego trudno się wyrwać z powodu zmian w mózgu. Naukowcy z University of Massachusetts Amherst donoszą, że picie alkoholu w celu radzenia sobie ze stresem we wczesnej dorosłości ma negatywny wpływ w wieku średnim, nawet jeśli przez kilka dekad nie piliśmy.
Sposób studentów na problemy psychiczne: melisa i marihuana
Aż 96 proc. studentów deklaruje, że stosuje przynajmniej jedną metodę samodzielnego radzenia sobie z problemami psychicznymi. Najczęściej wybierają aktywność fizyczną lub techniki relaksacyjne, ale część sięga także po preparaty roślinne, a nawet marihuanę – wynika z badań wrocławskich naukowców.
Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby
Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).