Substancje wykazujące działanie prokognitywne.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 382 / 25 / 0
Ktoś coś może mi powiedzieć o tym środku ? Jak działanie, jak dawkowanie, jak z toksycznością itp.? Ktoś stosuje/stosował ? Jak w porównaniu do innych nootropów?
  • 66 / 1 / 0
Ja stosowałem Hupercynę A, średnio po 200mcg dziennie. Toksyczność jest raczej bardzo niska, czytałem ,że były badania w Chinach z udziałem dzieci tego specyfiku i nie było z tego co pamiętam żadnych efektów ubocznych. W moim przypadku była widoczna lekka poprawa pamięci.

scalono

Tutaj wyniki badań Hupercyny A w formacie PDF: http://www.chinaphar.com/1671-4083/20/601.pdf
  • 23 / 1 / 0
Ja stosowałem i bardzo sobie chwaliłem, 200mcg /tab z puritan's pride. Niedawno kupiłem proszek z Powder City ale on już cudów nie czyni nieztety.
  • 66 / 1 / 0
Wczoraj przed imprezą sylwestrową wziąłem 400mcg hupercyny A , po wypiciu ok 1l wódki dość lekki stan upojenia a kaca ani widu ani słychu. Możliwe ,że to w jakiś sposób jej zasługa chociaż może po prostu mam predyspozycje do picia :D
  • 25 / 1 / 0
U mojej dziewczyny w teście Bravermana wyszedł spory niedobór acetylocholiny, zgodnie z naszymi przypuszczeniami. W tym przypadku już 100mcg dziennie fajnie poprawiło pamięć, spostrzegawczość itp fajne cechy. Także warte polecenia osobom, które mają problemy z acetylocholiną
  • 1 / / 0
Jakieś opinie o hupercynie z HAYA LABS ?
  • 145 / 1 / 0
Jakie wasze wrażenia? Czy to działa doraźnie?
terapia dla dorosłych gdańsk wrzeszcz
  • 1148 / 229 / 7
Fajne, w mojej suplementacji stała się następcą noopeptu, który wspomagał skupienie i myślenie logiczne ale powodował nieprzyjemny brak emocji. Huperzyna bardziej poprawia nastrój i pod tym względem idzie trochę w stronę NSI-189 (nic dziwnego skoro stymuluje neurogenezę w hipokampie). Nie czuć jej tak wyraźnie jak noopeptu ale coś tam robi. Co ciekawe jest antagonistą NMDA.

Sort od wszystkochemicznych, dawkowany zgodnie z zaleceniami na opakowaniu 160mcg raz dziennie.
Życie to trip, więc dbaj o set&setting.
ENTEOGENY PRAWEM, NIE TOWAREM!
Układ nagrody kurwą jest.
  • 2946 / 1596 / 35
Re: Huperzine A
Nieprzeczytany post autor: AnnaS »
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/11920920 odnośnie blokady NMDA faktycznie blokuje i podobno brak psychomimetycznych efektów tej blokady.
http://www.sciencedirect.com/science/ar ... 9708002858
Tu z kolei opis pokazuje o selektywnosci do Acetylocholiny i odwracalnosci i neuroregeneracyjne właściwości.
Antagonisci NMDA to np DXM ,PCP
Jednakze z wszystko chemicznych gdy zakupiłam i stosowalam z Cholina oczywiście dla podwyzszenia niskiego ciśnienia 1 l energy drink wypiłam i nie byłam senna.
Oczywiście antagonizm NMDA jest mniej bolesny od tego z PCP.
Jeśli jednak za dużo się spozyje to czuć antagonizm NMDA.
0.5g wg producenta starcza na 25dni.
Narcotic trust tylko i wyłącznie. Wiadomo jebać polityków co od 1989r sprzedali Polskę i dalej komuchy rządzą i myślą, że ktoś dla nich będzie walczył o co, o jaki kraj jaką Polskę? Na świecie liczą się pieniądze
  • 4 / / 0
w moim przypadku świetnie się sprawdziła. 200mcg raz dziennie. Czułem ją bardzo szybko (podejrzewam, że miałem niedobory acetylocholiny), działanie: lepszy nastrój (!!!), lepsze kojarzenie i koncentracja. Polecam brać tylko wersje w kapsułkach bo odmierzanie 200mcg proszku jest bardzo problematyczne. Od siebie mogę polecić hupercyne od firmy --/cut/-- - wszystkie działały dobrze przy dawce 200mcg.

[mention]drottinmk[/mention] WARN, nie podajemy nazw sprzedawców, vendorów w działach innych niż Sprzedawcy+ /black goku
ODPOWIEDZ
HyperTuba dodaj film
Newsy
Londyn: Ostrzeżenie przed supermocnym narkotykiem. Może być 500 razy silniejszy niż heroina

Londyńskie kluby nocne ostrzegają swoich bywalców przed niebezpiecznymi niebieskimi i zielonymi tabletkami sprzedawanymi jako ecstasy po tym, jak dwie osoby zmarły w zeszłym miesiącu po zażyciu tej substancji. Groźny syntetyczny opioid jest niezwykle silny i może być śmiertelny.

Pierwsze takie badania obaliły popularny mit

Mikrodawki LSD zyskały popularność jako potencjalna metoda leczenia ADHD, ale najnowsze badanie kliniczne wykazało, że ich skuteczność nie przewyższa placebo. Choć wiele osób wierzyło w poprawę koncentracji i samopoczucia, naukowcy nie znaleźli na to dowodów.

Legalizacja marihuany ogranicza problematyczne używanie i poprawia kondycję psychiczną

Badacze analizują, jak legalny dostęp do marihuany wpływa na konsumpcję i zdrowie psychiczne uczestników. W pierwszej akademickiej publikacji zespół badawczy przedstawił bezpośrednie porównanie legalnego i nielegalnego pozyskiwania tej substancji. Badanie rozpoczęto w styczniu 2023 r. jako wspólne przedsięwzięcie Departamentu Uzależnień w Bazylei, Uniwersytetu w Bazylei, Uniwersyteckiej Kliniki Psychiatrycznej w Bazylei (UPK) oraz Służb Psychiatrycznych Aargau.