Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 497 / 12 / 0
Nie wiem czy kiedyś jakieś bzdury nie pisałem, ale jedyne czego nie spróbuję to
jakieś pojebane gówno, po którym ci odpada wszystko via crocodil
to w sumie tyle.
p
email: 853156@protonmail.com
  • 27 / 2 / 0
1. hera
2. meth
3. Mieszanki ze stacjonarnych sklepow :D
  • 44 / 1 / 0
Patrząc na to jak na przestrzeni ostatnich 2 lat spodobała mi się koda, nie chciałbym próbować tych mocniejszych opio, z helem na czele. Ale znając siebie, jakby się pojawiła okazja, to pewnie bym skorzystał i źle by się to skończyło. Dobrze, że mieszkam w chujowym mieście, gdzie ciężko rozkminić jakiekolwiek dragi, nawet z dobrą mj jest problem.
Opioidy :*)
DXM %-D
  • 5 / / 0
Za nic nie chciałbym spróbować hery a co do mety to nie jestem jeszcze pewny.
  • 1889 / 72 / 3
Jeśli możesz przekazać jedną wiadomość ludziom zażywającym narkotyki, powiedz im żeby brali mniejsze dawki.
Muszą zapamiętać słowa starego narkomana - zawsze możesz wziąć więcej, ale nigdy mniej.

~Michael Linnel
Odpisuję tylko na GG i e-mail.
  • 7 / 1 / 0
1. Hieroina
2. metkatynon
  • 12 / 1 / 0
helena krokodyl meta. no i nigdy MOCARZA :D

Unikaj pisania posta pod postem, jeśli chcesz coś dodać po prostu edytuj wcześniejszą wypowiedź - jj
  • 32 / 2 / 0
Bromowazki
Syntezowanej kanny
Metaamfetaminie tez podziekuje.
%-D
  • 559 / 39 / 0
dezomorfina, wszelkie delirianty, syntetyczne kanna i dopalaczy. Tego to na bank nie wezmę.
Uwaga! Użytkownik meme nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 34 / / 0
dezomorfina czysta, a nie ta ruska (krokodyl), którą robią za pomocą jodu i innego gówna powinna być b. ciekawa. Co do mnie to chyba nie spróbował bym tylko kota i to z powodu manganizmu, którego można się nabawić, ale gdyby dało się go jakoś laboratoryjne wytworzyć bez manganianu to bym puknął.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Zagadka stabilności piwnej piany rozwiązana. To postęp w wielu dziedzinach nauki

Piękna stabilna piana to jeden z elementów piwa, którego poszukują miłośnicy tego napoju. Niestety, często spotyka ich zawód. Tworząca się podczas nalewania pianka błyskawicznie znika, zanim zdążymy wziąć pierwszy łyk. Są jednak rodzaje piwa, szczególnie piwa belgijskie, na których pianka jest wyjątkowo stabilna. Naukowcy z Politechniki Federalnej w Zurychu, pracujący pod kierunkiem profesora Jana Vermanta, odkryli właśnie sekret długotrwałego utrzymywania się piany na piwie. Poznanie tej tajemnicy zajęło 7 długich lat badań.

Drożdże piwowarskie reagują na odpowiednie dźwięki i zwiększają produkcję

Wiadomo że rośliny i zwierzęta wydają dźwięki, reagują na nie i za ich pomocą się komunikują. Komunikacja taka zachodzi też pomiędzy zwierzętami a roślinami i odwrotnie. Czy jednak organizmy należące do innych królestw domeny eukariontów w jakiś sposób reagują na dźwięki? Okazuje się, że tak. Reakcję taką zauważono u drożdży piwowarskich. Co więcej można to wykorzystać w produkcji złocistego napoju.

Okultystyczne rytuały czy "zabawa" pod wpływem medycznej marihuany? Co wydarzyło się na Górze Cment

"Wszystko wskazuje na to, że ktoś uczynił sobie z cmentarza miejsce zabawy. Jak niebezpiecznej? Nie wiadomo. Być może pod wpływem leczniczej marihuany, której sprzedaż prowadzona jest tylko na receptę. Opakowanie po takim leku, leżało wśród świec, lampek, kartek z dziwnymi, niemożliwymi do odczytania tekstami, ale też monetami, drewnianymi figurkami i chustami."