Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
450mg po takiej przerwie i jak się domyślam wrzucone na raz
Pierwszy raz czy po długiej przerwie trzeba wyrobić sobie tolerancje, chociaż taką psychiczną, być przygotowany na to pierdolnięcie. Ja po 13 latach nie wrzuciłbym za nic w świecie więcej niż 300mg i to rozłożone w czasie po 150.
Odnośnie swędzenia to mi to nie przeszkadza, czasem celowo przerywam stosowanie cetyryzyny żeby mnie pomiziało. Ale jeśli to przekształca się w efekt uboczny to nie można się drapać, po chwili samo przejdzie. No albo w tym dniu zażyć 10mg cetyryzyny, będzie najlepiej działać do ok. 12h więc można rano a wieczorem DXM i będzie komfortowo.
DXM
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Kartele zamiast przemycać narkotyki wysyłają „kucharzy” do laboratoriów w Polsce
Meksykańscy przestępcy powiązani z kartelem Sinaloa mieli organizować w Polsce produkcję metamfetaminy w wynajętych posesjach na Podlasiu i w województwie kujawsko-pomorskim. W trzech sprawach zatrzymano łącznie ośmiu obywateli Meksyku, a śledczy uznali te przypadki za element szerszego przesuwania produkcji narkotyków syntetycznych do Europy Środkowo-Wschodniej.
Zanieczyszczenie wody kokainą zmienia zachowanie łososi na wolności
Pod wpływem zawartej w ściekach kokainy, a zwłaszcza jej metabolitu, młode łososie atlantyckie pływają dalej i rozprzestrzeniają się na większą odległość – informuje pismo „Current Biology”.
Jak kawa wpływa na oś jelita-mózg?
Naukowcy z University College Cork postanowili dogłębnie zbadać mechanizmy stojące za pozytywnym wpływem kawy na oś jelita-mózg. Wyniki badań, opublikowane na łamach Nature Communications pokazują, w jaki sposób regularne picie kawy i kawy bezkofeinowej wpływa na mikrobiom jelit, a co za tym idzie, na nasze zachowanie oraz poziom stresu.