Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
450mg po takiej przerwie i jak się domyślam wrzucone na raz
Pierwszy raz czy po długiej przerwie trzeba wyrobić sobie tolerancje, chociaż taką psychiczną, być przygotowany na to pierdolnięcie. Ja po 13 latach nie wrzuciłbym za nic w świecie więcej niż 300mg i to rozłożone w czasie po 150.
Odnośnie swędzenia to mi to nie przeszkadza, czasem celowo przerywam stosowanie cetyryzyny żeby mnie pomiziało. Ale jeśli to przekształca się w efekt uboczny to nie można się drapać, po chwili samo przejdzie. No albo w tym dniu zażyć 10mg cetyryzyny, będzie najlepiej działać do ok. 12h więc można rano a wieczorem DXM i będzie komfortowo.
DXM
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Polskie wyroki a światowa nauka – kto ma rację w sprawie THC?
W Polsce przez lata obowiązywało uproszczone i krzywdzące równanie: wykryto THC we krwi, a więc automatycznie byłeś pod wpływem. Sytuacja uległa pozornej poprawie, gdy Instytut Ekspertyz Sądowych im. prof. Jana Sehna w Krakowie opracował wytyczne, które miały pomóc sądom rozróżnić stan „po użyciu” od stanu „pod wpływem”.
CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln
Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.
Liczba recept na medyczną marihuanę znów rośnie. Rzecznik Praw Pacjenta reaguje
Ponownie wzrosła liczba recept wystawianych na opioidy i marihuanę medyczną. Wcześniejszy spadek był efektem zmiany prawa mającego uniemożliwić wystawianie recept na wspomniane substancje w drodze teleporady. O sprawie pisze Rynek Zdrowia.