- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
Piszemy o połączeniu empatogenu z psychodelikiem.
Z tym flippingiem, tylko nie do końca jest to rc-flipping. w moim przypadku to polecam, LSD powiedzmy 100uq i po 4 godzinach dorzucić 100-150mg kryształu MDMA, albo 60-80mg kryształu 6-APB od razu, bo za długo działa i będzie pięknie. :D
nie da się zapomnieć tego
Dziś na rynku RC nie ma co szukać takowego mixu.. wiem...
JEDNAKŻE zatanawiam sie na takowym
MDAI+4-HO-MiPT
Co uważacie?
Wczoraj 0,5mg 25C-NBOMe i po 2h 300mg MDMA, po drodzę mj co kilkadziesiąt minut. Piękna sprawa, euforia i pluszowość w niewyobrażalnej dawce, jedno z przyjemniejszych doświadczeń z używkami w mojej niezaszczytnej ćpun-karierze :-D
Nie, po prostu z tego co słyszałem, ketony nie miksują się zbyt dobrze z empatogenami, chociaż na sobie nigdy nie testowałem. Nigdy nie byłem fanem tych substancji, ale co kto lubi. Wczoraj mój towarzysz fazy wciągał 4-MMC po peaku MDMA i chyba miał dobrze, ja brałem trochę fety, żeby mieć siłę tańczyć. Ale stimy wyłączają tę leniwą pluszowość, która zostaje po emce, więc na zejściu wolę palić mj. Kwestia gustu.
jarekjurek pisze:czoraj 0,5mg 25c-nbome i po 2h 300mg MDMA, po drodzę MJ co kilkadziesiąt minut. Piękna sprawa, euforia i pluszowość w niewyobrażalnej dawce, jedno z przyjemniejszych doświadczeń z używkami w mojej niezaszczytnej ćpun-karierze :-D
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Narkotyki w starożytnym Egipcie i Mezopotamii? Archeolodzy mają koronny dowód
Nowe badania przenoszą nas w czasie o ponad 2500 lat. Odkryto dowód na to, że elity starożytnego Egiptu i Mezopotamii regularnie używały opium. Był to stały element ich życia. Prawdę ujawniło alabastrowe naczynko.
Palenie marihuany na mrozie: Dlaczego „faza” uderza dopiero po wejściu do ciepła?
Stoisz na balkonie, skulony w kurtce, przestępując z nogi na nogę. Jest minus pięć stopni. Odpalasz jointa, zaciągasz się mroźnym powietrzem i… masz wrażenie, że to nic nie daje. „Słaby temat?” – myślisz. Dopiero gdy wchodzisz do ciepłego salonu i zdejmujesz czapkę, rzeczywistość uderza Cię z siłą pociągu towarowego. Nogi robią się miękkie, a głowa nagle waży tonę.
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Pomorskiego Wydziału Zamiejscowego Departamentu do Spraw Przestępczości Zorganizowanej i Korupcji Prokuratury Krajowej w Gdańsku, przeprowadzili trzy skoordynowane uderzenia w zorganizowaną grupę przestępczą z Podlasia. Grupa miała zajmować się produkcją oraz wprowadzaniem do obrotu znacznych ilości narkotyków. Łącznie zatrzymano 19 osób, a zabezpieczone mienie przekroczyło wartość 625 tys. zł.