Należące do grupy anilidopiperydyn substancje opioidowe, o krótszym i silniejszym efekcie.
Więcej informacji: Fentanyl w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 59 / 1 / 0
Re: 4-MeO-BF
Nieprzeczytany post autor: wngorn »
magnolia aragon pisze:
Na 2 tygodnie przerzuciłam się z kodeiny na to coś bo się przestraszyłam w lipcu nowej ustawy ale po tym ciągu wróciłam do kody (co dziwne nie zwiększyła się tolerancja a nawet przeciwnie) i stwierdziłam, że wolę kodeinę. Przede wszystkim to coś mega krótko działa i ciężko dobrać dawkę. W moim przypadku było to ciągłe balansowanie i niepewność, czy czuję się dziwnie bo jeszcze/już mam skręta czy może dlatego że już przedawkowałam i zaraz umrę. W ogóle działanie sprowadzało się do zabicia skręta i niezborności ruchów przy spowolnionym oddechu - tylko tyle, wpływ prawie tylko na ciało a na nastrój praktycznie żadnego, żadnego dystansu do negatywnych aspektów życia, żadnej "kodeinowej" przyjemności. Plączące się nogi i trzeźwy, zbyt trzeźwy umysł... I to ciągłe dorzucanie małych dawek ze strachu przez przedobrzeniem przy jednej większej i budzenie się na pełnym skręcie w nocy po ostatniej wieczornej dawce , co jest po kodeinie nie do pomyślenia, thiocodin zjadam raz dziennie i wystarczy. Niestety jeśli to będzie główna alternatywa po ewentualnym całkowitym zreckowaniu kodeiny to trudno, ale jeśli mam wybór wolę kodę.
Mógłbyś podać info na temat dawkowania? Nigdzie nie mogę znaleźć konkretów. I podbijam pytanie kolegi wcześniej, próbowałeś sniff?
  • 209 / 11 / 0
Dawkowanie było metodą na oko stąd dodatkowy strach żeby nie przedobrzyć. Jeśli masz doświadczenie z opiatami to pewnie wiesz jaką masz tolerancję. Gdzieś były informacje o ile to jest słabsze od BF a w wątku o BF (chyba) były jakieś przeliczenia - porównanie do mocy morfiny, to można sobie dalej liczyć jak to się ma do kodeiny itp. Więc teorię da się ogarnąć (nie chce mi się tego szukać), gorzej z praktyką...
Zadanie: Alicja leciała do wonderlandu tunelem o średnicy 5m przez 12 minut a Dorotka pofrunęła do OZ z prędkością 300m/s. Pytanie: która miała lepszą fazę? W zasadniu nie uwzględniamy wilka, który coś czerwonego w lesie wpierniczył i padł.
  • 3206 / 176 / 0
Przybywam z dawkowaniem:

po 2,5mg i.v. nie czułem nic, po dociśnięciu do 5mg i.v. całościowo dopiero była faza. zatem łatwo przedawkować. Głównie jednak jest to sedacja, i coś w rodzaju takiego sztucznego poczucia fazy jak po buprenorfinie. Myślę, że od 4mg do 8mg jest dawkowanie pod fazę. Spróbuję jeszcze raz nieco wyżej, a resztę wypierdalam do kibla bo to jest śmierć.
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1874 / 96 / 127
Re: 4-MeO-BF
Nieprzeczytany post autor: bele »
Zmieszałem koło 30mg i zapodałem z 60mg klefedronu per sniff. Wcześniej poszło z 20mg sniffem i czułem tylko delikatną sedacje, natomiast mix z klefem jest dosyć przyjemny. Ale i tak strasznie słaby opioid...
wolna molekula
#mops
  • 3206 / 176 / 0
A i jeszcze to jest freebase, więc wciągane naturalnie musi działać słabo.
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 13 / 1 / 0
To prawie wogole niedziala. Stosuje to na maczankach ziolowych i 1:10 praktycznie bez efektu. Duzo gorsze od fufika i Ubota. Szkoda kasy na tego 4-MeO-B-F.
  • 11 / / 0
Niekoniecznie. Mam teraz w swoim labo kilka pochodnych fentanylu, niektóre zwyczajnie syntezowane za pomocą ANPP + różne egzotyczne podstawniki. Inne z kolei zaś o wiele bardziej trudne do syntezy, dla przykładu alpha-metylo-BF.

Natomiast wspomniany 4-MeO-BF to akurat nic nadzwyczajnego, moc mniejsza niż sam butyr, ale działa. Około 80-90min czuć efekty. waporyzowane w ilości od 5mg wzwyż. Działanie słabsze niż waporyzowany BF, ale chociaż przyjemniejsze w smaku.
ODPOWIEDZ
Newsy
Hiszpańska policja rozbiła komórkę kartelu. "To była twierdza marihuany"

W ostatnich latach Hiszpania stała się jednym z głównych punktów tranzytowych narkotyków do Europy. Jej strategiczne położenie na Półwyspie Iberyjskim — z długą linią brzegową, portami o ogromnym znaczeniu handlowym i Cieśniną Gibraltarską, przez którą prowadzi kluczowy szlak między Afryką a Europą — sprawia, że kraj ten jest szczególnie narażony na działalność międzynarodowych mafii narkotykowych. Najnowszym tego dowodem jest rozbicie w Walencji komórki tzw. Bałkańskiego Kartelu, jednej z najaktywniejszych organizacji przestępczych Europy Wschodniej.

Holenderska władza kontra zapach jointa: rekordowa kara dla plantacji!

Witajcie w kraju, gdzie marihuana jest legalna… pod warunkiem, że jej nie widać, nie słychać i – broń Boże – nie pachnie. W Hellevoetsluis, malowniczej miejscowości pachnącej dotąd głównie morzem i smażonymi frytkami, sąsiedzi od dwóch lat żyją w aromatycznej chmurze z największej w kraju plantacji konopi. Teraz sąd wziął głęboki wdech i wydał wyrok: tydzień na zamontowanie filtrów albo kara, która zaboli nawet tak wielką firmę jak CanAdelaar. Czy holenderski eksperyment z legalną trawką właśnie zamienia się w dym?

Przepisy miały ukrócić rekreacyjne stosowanie medycznych konopi. W sieci można je obejść

Jest drożej, niż przed wejściem w życie przepisów ograniczających nadużycia przy kupowaniu medycznej marihuany, ale wystawianie recept online, bez wizyty u lekarza wciąż jest możliwe. W sieci załatwienie "trawki" na "legalu" trwa kilka minut.