Więcej informacji: Stymulanty w Narkopedii [H]yperreala
niby to analog analogu kokainy
wiec jakby 3 cmc porównywac do mefa
w koncu 3mmc to analog mefa
a 3cmc analog 3mmc
co do zwidów
obawiajcie sie jak sie pojawia czlowiek a nic nie ma
ale jak widzicie zwykle przeklamania na zasadzie wisi pranie a wy widzicie czlowieka czy z obrazu cos wychodzi eee to nic
jak ja mialem ciag na alfie, MPA i blizej nieznanym ketonie
tyo w 5 dniu balem sie sniffowac
drzaly mi wszystkie miesnie
nic nie bylo takie jak bylo
cienie raz byky tym raz czym innym
psychiatryk ?
nie
odespalem
po tygodniu do siebie doszedlem na tyle ze wiedzialem ze jak kto mnie woła to woła a nie wiatr wieje na puszczy
Ile mg?
Dorzutki klepią?
Może się nawet skuszę na ten specyfik, choć dobrego koksu nic nie przebije.
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?
Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”
Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces
Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.