Karny jeżyk: SŁABO OGARNIAM ANATOMIĘ!
Karny jeżyk: SŁABO OGARNIAM ANATOMIĘ!
Z tego co słyszałem mj może znacznie obniżyć działanie znieczulenia. Ja przed dentysta nigdy nie pale. :old:
Czytam jakieś różne opinie i nie bardzo jestem przekonany.
Mam w planach zarzucać MDMA koks i jakieś 3MMC przez cały weekend. Nie mogę odmówić tej imprezy.
Czy ktoś już walił po ekstrakcji zęba ?
Wszystko jest w jak najlepszym porządku, co prawda wciąż do końca się nie wygoiło, ale nie ma żadnych komplikacji. Suchy zębodół nie wystąpił, czego się najbardziej obawiałem. Oczywiście o higienę jamy ustnej dbałem dużo bardziej i musiałem uważać podchas jedzenia, ale tego akurat było mało ;)
Więc, jeżeli wszystko goi się prawidłowo myślę, że po kilku dniach można już zacząć. Zapyatałem też lekarza, czy będę mógł pić i palić powiedział, że wszystko tak naprawdę wolno tylko trzeba uważać żeby sobie nie usunąć tego strupa.
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Rekordowe przejęcie kokainy. Narkotyki ukryte w soli
Hiszpańska policja przechwyciła na Atlantyku kontenerowiec z ładunkiem 9994 kilogramów kokainy ukrytej w soli. To rekordowa ilość przejęta na morzach. Operacja zorganizowana przez służby z kilku krajów zaowocowała także aresztowaniem 13 osób.
Był tak pochłonięty segregacją narkotyków, że nie zauważył policjantów
Stołeczni policjanci zatrzymali dwóch mężczyzn, przy których znaleźli znaczne ilości narkotyków. Były to: heroina, kokaina, mefedron, amfetamina oraz marihuana.
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn
Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.