Więcej informacji: Amfetaminy w Narkopedii [H]yperreala
[ external image ]
http://en.wikipedia.org/wiki/Ethylamphetamine
jak myślice.. jest możliwość podstawienia do grupy aminowej amfetaminy grupę etylową zamiast metylowej. Wiadomo, że meth różni się tylko tą grupą a jest o wiele mocniejsza. A zastanawiam się jak by na człowieka wpłynęła grupa etylowa w fecie tworząc... eth?
dodano strukturę, nazwę systematyczną i link do Wikipedii - surveilled
Pamiętaj człowieku młody- NIE ĆPAJ Z POWODU MODY
Podczas palenia najpierw wypierdala 20-30min peak, potem działanie sie stabilizuje na ~2h, a potem jeszcze około 3h czuć lekkie działanie wymieszane ze zjebem.
Pobudzenie głównie psychiczne, prawie czysto dopaminowo podniesiony nastrój.
Nie jest też nigdzie dostępne, miałem to od znajomego który sam to zrobił i została mu malutka ilość którą jako fan egzotyków odkupiłem bo moja ciekawość wygrała.
Miałem zamiar stworzyć rzeczowy TR z działania ale koniec końców spróbowałem tego w ciągu normalnego dnia, 2h przed pójściem do pracy i warunki w których byłem zrobiony nie były dobre żeby potem z tego pisać TR, nie robiłem notatek i nie mogłem sie skupić odpowiednio na fazie.
Ale pamiętam sporo szczegółów.
Warto nadmienic ze nigdy nie naduzywalem, a ostanio bralem w 2003.
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Mama dilera przyszła na policję z marihuaną
Policjanci z Krakowa zatrzymali 16-latka, u którego znaleziono ponad 50 gramów marihuany. Chłopak przyznał się także do jej sprzedaży.
Ekspert: szkodliwość kawy jest mitem
Kawa, do niedawna uważana za używkę, w świetle najnowszych badań wykazuje liczne korzyści zdrowotne: obniża ryzyko nadciśnienia tętniczego, chorób serca i kamicy nerkowej, wspiera zdrowie wątroby i naczyń, zmniejsza stan zapalny oraz ryzyko zgonu. Warunkiem jest, aby pić ją w sposób regularny i umiarkowany - podkreśla lek. Stanisław Surma.
Cannabis trafia do supermarketów w Niemczech. Netto sprzedaje nasiona marihuany jak zwykłe warzywa
Jeszcze niedawno coś takiego byłoby nie do pomyślenia. W niemieckim supermarkecie obok nasion pomidorów czy bazylii pojawiły się… nasiona cannabis. Popularna sieć Netto rozpoczęła testową sprzedaż produktu, który budzi ogromne zainteresowanie klientów i wywołuje dyskusję o nowych realiach po legalizacji. Wszystko odbywa się jednak zgodnie z obowiązującym prawem, które pozwala dorosłym na domową uprawę konopi. Dla wielu osób to znak, że marihuana w Niemczech powoli staje się zwykłym elementem rynku, a nie tematem tabu.