Więcej informacji: Amfetaminy w Narkopedii [H]yperreala
[ external image ]
http://en.wikipedia.org/wiki/Ethylamphetamine
jak myślice.. jest możliwość podstawienia do grupy aminowej amfetaminy grupę etylową zamiast metylowej. Wiadomo, że meth różni się tylko tą grupą a jest o wiele mocniejsza. A zastanawiam się jak by na człowieka wpłynęła grupa etylowa w fecie tworząc... eth?
dodano strukturę, nazwę systematyczną i link do Wikipedii - surveilled
Pamiętaj człowieku młody- NIE ĆPAJ Z POWODU MODY
Podczas palenia najpierw wypierdala 20-30min peak, potem działanie sie stabilizuje na ~2h, a potem jeszcze około 3h czuć lekkie działanie wymieszane ze zjebem.
Pobudzenie głównie psychiczne, prawie czysto dopaminowo podniesiony nastrój.
Nie jest też nigdzie dostępne, miałem to od znajomego który sam to zrobił i została mu malutka ilość którą jako fan egzotyków odkupiłem bo moja ciekawość wygrała.
Miałem zamiar stworzyć rzeczowy TR z działania ale koniec końców spróbowałem tego w ciągu normalnego dnia, 2h przed pójściem do pracy i warunki w których byłem zrobiony nie były dobre żeby potem z tego pisać TR, nie robiłem notatek i nie mogłem sie skupić odpowiednio na fazie.
Ale pamiętam sporo szczegółów.
Warto nadmienic ze nigdy nie naduzywalem, a ostanio bralem w 2003.
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Długie trzymanie dymu z marihuany – czy zwiększa fazę? Fakty o wchłanianiu THC
To widok znany z każdego filmu o stonerach i wielu imprez. Ktoś bierze potężnego bucha z bonga lub jointa. Zaciska usta, robi się czerwony na twarzy. Wierzy, że trzymanie dymu w płucach sprawi, że marihuana zadziała mocniej.
Marihuana warta ponad milion upchana w Dacii. Szybka akcja CBŚP pod Warszawą
Niepozorna czerwona Dacia, a w niej ponad 20 kg marihuany upchanej w trzy kartonowe pudła! Przesyłki warte ponad milion złotych nadane zostały kurierem z Królestwa Hiszpanii. Przez Polskę przewoził je 51-letni Polak. Został zatrzymany w szybkiej akcji CBŚP w podwarszawskich Jankach.
TSUE wydał wyrok ws. Węgier. Chodzi o konopie indyjskie
Trybunał Sprawiedliwości Unii Europejskiej uznał we wtorek, że Węgry złamały prawo wspólnoty. TSUE wydał wyrok w kwestii głosowania Budapesztu przeciwko wspólnemu stanowisku Rady UE dotyczącym konopi indyjskich.