Procent pisze:I było coś godnego uwagi ? :-Dprzekum pisze:Kiedyś zajebałem 2 takie pojemniki ;)
Nosiłem się kiedyś z zamiarem opierdolenia takiego kosza, ale pomyślałem, że taki wyskok raczej nie będzie warty w obliczu ewentualnych konsekwencji.
No bo nie było że ( no może 2-3 razy ;-) znalaleziska warte ewentualnych konsekcwencji, jak myśle po latach o tym :nuts:
Kilkanaście plastrów transtec i trochę benzo w tym rohypnol. W jednym sporo Antidolu wtedy były jeszcze 20.
Tak to pełno szitu.
Dałem sobie z tym spokój gdy wyrwano worek i znaleziono niezabezpieczone zużyte igły.
- podnieść klapkę
- położyć opakowanie na zapadni
-zamknąć klapkę
zamknięcie klapki powoduje opuszczenie zapadni. Nie ma opcji zajrzenia tam. Kurczę.
Jeżeli czytając moje posty uznałeś opiody za fajne, przepraszam. Byłam strasznie nieodpowiedzialna w czasie swojej aktywności tutaj.
Trzymajcie się ciepło.
Światło pisze:Może lepiej byłoby wyrazić się "co grozi za wyjmowanie leków z kosza na te przeterminowane w aptece".
Mniejsza o pojemnik.
http://www.bankier.pl/wiadomosc/Coraz-w ... 18577.html
Jeżeli czytając moje posty uznałeś opiody za fajne, przepraszam. Byłam strasznie nieodpowiedzialna w czasie swojej aktywności tutaj.
Trzymajcie się ciepło.
No, chyba, że jak jak przyjechali, to już było po ptokach...
Z głębokości uzależnienia swego wołający lub wołającym być chcący pomocnym? - Hyperreal [H]elp
Dobrze kombinujesz : ) Zamiast przypałowego grzebania w koszu, czy bezczelnego wyrywania zeń worka, mogłaby byś stała i owocna współpraca.
jak psy przyjechały było już po wszystkim. kiedyś miałem przypał jak przyszedł dzielnicowy zobaczyć co u mnie, a moja młodsza siostra sprzedała mnie, że przed chwilą ćpałem morfinę
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.
Kanada zebrała ponad 5,4 miliarda dolarów z podatków od sprzedaży legalnej marihuany
Od momentu legalizacji marihuany minęło siedem lat. Kanada podsumowuje zyski. Kwoty robią wrażenie, ale szczegółowe dane pokazują, że nie wszystko poszło zgodnie z planem. Rząd federalny zarobił mniej, niż zakładał. Z kolei wydatki na edukację okazały się znacznie niższe od obiecanych.
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces
Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.