Powód: Zmiana nazwy tematu.
możesz palić ze szklanej kolby
ale moim zdaniem najbardziej widowiskowy jest sposób przedstawiony na tym filmiku w 20 sekundzie :D
miłej zabawyhttp://www.youtube.com/watch?v=T-sBTfG-Hso
z tego co wiem to meta powinna być w przeźroczystych kryształkach które na pewno nie są kleiste
jak masz taką kleistą breje w worku, żółta albo nawet lekko brązowa to to może być feta tylko że ze zjebanej syntezy
z moich doświadczeń wynika że takie coś potrafi nieźle kopnąć i wcale nie jest słabsze od zwykłej białej fety
Jak to feta to spalenie jej praktycznie nic ci nie da.
A tak wogóle to dostałeś to po cenie włada? I chłop ci powiedział że to pico czy sam to rozkminiłeś?
Jeżeli meth to na bank poczujesz różnice w działaniu i nie polecam tego łykać, ja bym to jednak jakoś do nosa wsadził :-p
Może wklej fote jakąś
Jean Cocteau
Mówi sie na to karmel albo tofi.
Troche dziwnie klepie, dla mnie chujowe.
Strasznie wyżera, rób bombki.
Ale też jestem za fotką.
Filippo pisze: Mozesz zajebac pod powieke, czy napleta
Przygotuj się na 3 dniowe kongo
Jean Cocteau
/edit po teście
Spróbowałem podgrzewać ją w lufie (ma lekki przyjemny i niegryzący smak)- ale niechcący się podpaliła i sporo się zmarnowało. Jak próbowałem niuchnąć, to większość mi się na włosach w nosie zatrzymało. Więc połknąłem ostatecznie :/
Chyba się nie polubimy z meth za bardzo. Nie ma takiego kopa jak po włodku- nie rozsadza mnie energia. Jest z tym normalnie. Meth dla mnie jest idealna do nauki, jak się wkręciłem w szperanie w necie, to z nauka będzie podobnie. A sesja niedługo :/
3 dni nie moglem dojść do siebie
Raczej już nie spróbuje....
Polecam filmiki o meth na youtube :-p np:
faces of meth; http://www.youtube.com/watch?v=bGGtDHdtmJA
meth - not even once (kilka [anty]reklam); http://www.youtube.com/watch?v=QIdV95hm ... ed&search=
Jean Cocteau
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Picie we wczesnej dorosłości powiązane z problemami poznawczymi w średnim wieku
Stres i alkohol idą w parze. Alkohol może pomagać w radzeniu sobie ze stresem, ale jednocześnie zmniejsza zdolność mózgu do samodzielnego rozwiązywania problemów. To może prowadzić do częstszego sięgania po kieliszek, by poradzić sobie z kolejnym stresem. Z drugiej strony pijąc więcej narażamy się na większy stres z powodu złych decyzji podejmowanych pod wpływem alkoholu. Pojawia się samonapędzający się mechanizm, z którego trudno się wyrwać z powodu zmian w mózgu. Naukowcy z University of Massachusetts Amherst donoszą, że picie alkoholu w celu radzenia sobie ze stresem we wczesnej dorosłości ma negatywny wpływ w wieku średnim, nawet jeśli przez kilka dekad nie piliśmy.
Używanie marihuany zwiększa ryzyko wystąpienia chorób psychicznych u młodzieży
Używanie marihuany przez nastolatki i młodych dorosłych ma związek z wyższym ryzykiem wystąpienia u nich chorób psychicznych, zwłaszcza psychozy i choroby afektywnej dwubiegunowej – wynika z badania, które publikuje czasopismo „JAMA Health Forum”.
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.