Powód: Zmiana nazwy tematu.
możesz palić ze szklanej kolby
ale moim zdaniem najbardziej widowiskowy jest sposób przedstawiony na tym filmiku w 20 sekundzie :D
miłej zabawyhttp://www.youtube.com/watch?v=T-sBTfG-Hso
z tego co wiem to meta powinna być w przeźroczystych kryształkach które na pewno nie są kleiste
jak masz taką kleistą breje w worku, żółta albo nawet lekko brązowa to to może być feta tylko że ze zjebanej syntezy
z moich doświadczeń wynika że takie coś potrafi nieźle kopnąć i wcale nie jest słabsze od zwykłej białej fety
Jak to feta to spalenie jej praktycznie nic ci nie da.
A tak wogóle to dostałeś to po cenie włada? I chłop ci powiedział że to pico czy sam to rozkminiłeś?
Jeżeli meth to na bank poczujesz różnice w działaniu i nie polecam tego łykać, ja bym to jednak jakoś do nosa wsadził :-p
Może wklej fote jakąś
Jean Cocteau
Mówi sie na to karmel albo tofi.
Troche dziwnie klepie, dla mnie chujowe.
Strasznie wyżera, rób bombki.
Ale też jestem za fotką.
Filippo pisze: Mozesz zajebac pod powieke, czy napleta
Przygotuj się na 3 dniowe kongo
Jean Cocteau
/edit po teście
Spróbowałem podgrzewać ją w lufie (ma lekki przyjemny i niegryzący smak)- ale niechcący się podpaliła i sporo się zmarnowało. Jak próbowałem niuchnąć, to większość mi się na włosach w nosie zatrzymało. Więc połknąłem ostatecznie :/
Chyba się nie polubimy z meth za bardzo. Nie ma takiego kopa jak po włodku- nie rozsadza mnie energia. Jest z tym normalnie. Meth dla mnie jest idealna do nauki, jak się wkręciłem w szperanie w necie, to z nauka będzie podobnie. A sesja niedługo :/
3 dni nie moglem dojść do siebie
Raczej już nie spróbuje....
Polecam filmiki o meth na youtube :-p np:
faces of meth; http://www.youtube.com/watch?v=bGGtDHdtmJA
meth - not even once (kilka [anty]reklam); http://www.youtube.com/watch?v=QIdV95hm ... ed&search=
Jean Cocteau
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Ekstrakty z konopi poprawiają funkcje poznawcze u chorych na Alzheimera – nowe badanie kliniczne
Według nowych danych z kontrolowanego placebo badania klinicznego, opublikowanego w „Journal of Alzheimer’s Disease”, długotrwałe stosowanie roślinnych ekstraktów kannabinoidowych poprawia funkcje poznawcze u pacjentów z demencją związaną z chorobą Alzheimera (AD).
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Pomorskiego Wydziału Zamiejscowego Departamentu do Spraw Przestępczości Zorganizowanej i Korupcji Prokuratury Krajowej w Gdańsku, przeprowadzili trzy skoordynowane uderzenia w zorganizowaną grupę przestępczą z Podlasia. Grupa miała zajmować się produkcją oraz wprowadzaniem do obrotu znacznych ilości narkotyków. Łącznie zatrzymano 19 osób, a zabezpieczone mienie przekroczyło wartość 625 tys. zł.
Joint przed badaniem. Lider Lewicy zachęca młodych do unikania poboru do wojska
Młodzi mężczyźni, którzy chcą uniknąć poboru, powinni zapalić jointa przed wojskowym badaniem lekarskim – poradził współprzewodniczący partii Lewica (Die Linke) Jan van Aken. Ugrupowanie przygotowuje poradnik, jak uniknąć służby wojskowej.