ps: ewentualnie obwine buły bandażem że niby po operacji a pod spodem mała chusteczka zawinięta ;p
ps2: jesli mnie zlapia to bede mial klopoty? w koncu to jest legalne
Ja leciałem kiedyś do Egiptu to udało mi się wziąć ze sobą sztukę haszu w podręcznym bagażu.
Kiedyś udało mi się wziąć speeda w kapsułkach do UK. Miałem około 3 kapsułki po 120mg na własny użytek.
Normalnie w kieszeni. W razie czego chciałem je zjeść lub wyrzucić, ale wszystko udało się bez problemu.
Natomiast jak wracałem z Manchasteru i Amsterdamu to miałem kontrolę osobistą na lotnisku, ale wtedy
na szczęście nic ze sobą nie miałem :)
nikt na to uwagi nie zwróci. tam nikt tego nie szuka
Witam, nie wiem czy to jest odpowiedni dział[...]
Oczywiście finalnie się wybroni ale może być przez jakiś czas mało miło.
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Rząd za, kantony przeciwko: Czy Szwajcaria zalegalizuje marihuanę?
Parlament federalny chce zdekryminalizować konopie indyjskie w Szwajcarii. Jednak już etap konsultacji pokazuje, że sprzeciw wobec projektu jest duży.
Straż Graniczna zatrzymała ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne
Funkcjonariusze Podlaskiego Oddziału Straży Granicznej zatrzymali kolejnych ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne do przemytu papierosów z Białorusi do Polski - poinformował w piątek (13.02) szef MSWiA Marcin Kierwiński. Dodał, że w tym roku w podobnych sprawach zatrzymano łącznie 16 osób.
Alkohol znika ze stacji paliw, a jednak... nadal tam będzie. To nie zakaz, a zmiana reguł
Czy alkohol zniknie ze stacji paliw? Na razie nic na to nie wskazuje. Napoje procentowe jedynie mogą przestać być widoczne, a chętni na taki asortyment wciąż będą mogli zrobić zakupy. Za tak zwaną sprzedażą bezwitrynową opowiada się branża paliwowa. Rozwiązanie to miałoby wpłynąć na ograniczenie zakupów impulsywnych i zmniejszyć społeczne koszty nadużywania alkoholu.