ps: ewentualnie obwine buły bandażem że niby po operacji a pod spodem mała chusteczka zawinięta ;p
ps2: jesli mnie zlapia to bede mial klopoty? w koncu to jest legalne
Ja leciałem kiedyś do Egiptu to udało mi się wziąć ze sobą sztukę haszu w podręcznym bagażu.
Kiedyś udało mi się wziąć speeda w kapsułkach do UK. Miałem około 3 kapsułki po 120mg na własny użytek.
Normalnie w kieszeni. W razie czego chciałem je zjeść lub wyrzucić, ale wszystko udało się bez problemu.
Natomiast jak wracałem z Manchasteru i Amsterdamu to miałem kontrolę osobistą na lotnisku, ale wtedy
na szczęście nic ze sobą nie miałem :)
nikt na to uwagi nie zwróci. tam nikt tego nie szuka
Witam, nie wiem czy to jest odpowiedni dział[...]
Oczywiście finalnie się wybroni ale może być przez jakiś czas mało miło.
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Marihuana warta ponad milion upchana w Dacii. Szybka akcja CBŚP pod Warszawą
Niepozorna czerwona Dacia, a w niej ponad 20 kg marihuany upchanej w trzy kartonowe pudła! Przesyłki warte ponad milion złotych nadane zostały kurierem z Królestwa Hiszpanii. Przez Polskę przewoził je 51-letni Polak. Został zatrzymany w szybkiej akcji CBŚP w podwarszawskich Jankach.
Irvin Rosenfeld: Człowiek, który wypalił 120 000 jointów od rządu USA
Wyobraź sobie, że co 25 dni listonosz puka do Twoich drzwi i wręcza Ci przesyłkę od rządu federalnego. W środku nie ma jednak pism z urzędu skarbowego, lecz metalowa puszka przypominająca opakowanie od kawy. Po jej otwarciu widzisz 300 starannie skręconych jointów.
Liczba recept na medyczną marihuanę znów rośnie. Rzecznik Praw Pacjenta reaguje
Ponownie wzrosła liczba recept wystawianych na opioidy i marihuanę medyczną. Wcześniejszy spadek był efektem zmiany prawa mającego uniemożliwić wystawianie recept na wspomniane substancje w drodze teleporady. O sprawie pisze Rynek Zdrowia.