Ile dać mojej lady (50 kilo)? Nic oprócz alko nie brała nigdy. Nie chce żeby ją bardzo sklepało ale tak znowu nie za słabo :D i btw. czy opłaca się bref w kapsułki i łykać? Bo chcę ją uchronić od tego smaku gorzkiego orzeźwienia z delikatną nutą kuboty. Tak żeby w miarę najprzyjemniej było :D
Robi się chłodniej, czekam na to kiedy mnie pierdolnie
I jest goręcej serce bije mocniej w piersi...
To po tym koksie, goście robią sobie selfie
Co do wyglądu to widac ze jest sie nacpanym, zrenice spore, podobnie jak na MDMA ale imo mniej niz po mefie. Jest sie spokojniejszym, nie ma az takiego wystrzalu.
Najbardziej się z mojego doświadczenia boję gadki i krowiej mordy, bo to po tym najłatwiej poznać. Przynajmniej ja od razu poznaje. Ale niewtajemniczonym jest ciężko ogarnąć że ktoś fukał.
Bref mam od [cut] więc chyba jest dobry jakościowo.
Do dyskusji na temat źródeł substancji służy dział Sprzedawcy. Fuko
Powód: Do dyskusji na temat źródeł substancji służy dział Sprzedawcy.
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Ponad 20% młodych dorosłych sięga po marihuanę lub alkohol, by zasnąć – badania z USA
Problemy ze snem to coraz powszechniejsze wyzwanie wśród młodych dorosłych. Jak pokazują najnowsze dane z badania opublikowanego w „JAMA Pediatrics”, ponad 20% osób w wieku 19–30 lat w USA sięga po marihuanę lub alkohol, aby ułatwić sobie zasypianie. Naukowcy z Instytutu Badań Społecznych Uniwersytetu Michigan podkreślają, że choć takie substancje mogą przynosić krótkoterminową ulgę, w dłuższej perspektywie mogą nasilać problemy ze snem i zwiększać ryzyko uzależnień.
Brazylijska roślina jurema preta skuteczna w walce z depresją.
Brazylijska roślina jurema preta, używana od wieków w rytuałach rdzennych mieszkańców, przyciąga uwagę naukowców jako możliwy środek w leczeniu depresji. Zawiera silnie działające DMT – psychodelik, który może przynieść szybką poprawę nastroju. Choć wyniki badań są obiecujące, eksperci podkreślają, że to nie jest lek dla każdego.
"Niemyte dusze / Narkotyki" - teatralna podróż w głąb ludzkiej psychiki
Spektakl odbędzie się 17 października 2025 roku (pt) w Miejskim Ośrodku Kultury w Pelplinie. To propozycja dla każdego, kto poszukuje w teatrze głębi, refleksji i intelektualnego wyzwania. Nie przegapcie tego wyjątkowego wydarzenia!