Ile dać mojej lady (50 kilo)? Nic oprócz alko nie brała nigdy. Nie chce żeby ją bardzo sklepało ale tak znowu nie za słabo :D i btw. czy opłaca się bref w kapsułki i łykać? Bo chcę ją uchronić od tego smaku gorzkiego orzeźwienia z delikatną nutą kuboty. Tak żeby w miarę najprzyjemniej było :D
Robi się chłodniej, czekam na to kiedy mnie pierdolnie
I jest goręcej serce bije mocniej w piersi...
To po tym koksie, goście robią sobie selfie
Co do wyglądu to widac ze jest sie nacpanym, zrenice spore, podobnie jak na MDMA ale imo mniej niz po mefie. Jest sie spokojniejszym, nie ma az takiego wystrzalu.
Najbardziej się z mojego doświadczenia boję gadki i krowiej mordy, bo to po tym najłatwiej poznać. Przynajmniej ja od razu poznaje. Ale niewtajemniczonym jest ciężko ogarnąć że ktoś fukał.
Bref mam od [cut] więc chyba jest dobry jakościowo.
Do dyskusji na temat źródeł substancji służy dział Sprzedawcy. Fuko
Powód: Do dyskusji na temat źródeł substancji służy dział Sprzedawcy.
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Marihuana najczęściej używaną substancją psychoaktywną w Polsce po alkoholu, kofeinie i nikotynie
Ks. Krystian na celowniku służb. Była już pigułka gwałtu, koka dla ubogich i śmierć znajomego
Nowe informacje w sprawie księdza Krystiana K. z Sosnowca oskarżonego o posiadanie narkotyków i nieumyślne spowodowanie śmierci 21-latka. W minioną niedzielę (12 października) duchowny został wylegitymowany przez patrol policji w Katowicach. Miał przy sobie podejrzaną substancję. Śledczy badają, czy nie jest ona zakazana. Jakub Jagoda, zastępca prokuratura rejonowego Katowice Północ, poinformował "Fakt" o okolicznościach sprawy księdza Krystiana.
Kokaina w gumie do żucia
Celnicy na lotnisku Gardermoen postanowili sprawdzić dokładniej paczkę z Peru pełną słodyczy. Jak się okazało - mieli wyczucie. W środku zamiast gum do żucia znaleźli 300 gram kokainy, czytamy w dzienniku Dagbladet.
Matka przemycała narkotyki dla syna w więzieniu. Nasączyła nimi strony książki kulinarnej
Dzięki czujności funkcjonariuszy Zakładu Karnego nr 1 w Strzelcach Opolskich oraz szybkiej reakcji policjantów, udaremniono nietypową próbę przemytu narkotyków. 50-letnia kobieta, która przyszła na widzenie ze swoim synem, osadzonym w zakładzie karnym, chciała przekazać mu książkę zatytułowaną „Zdrowie zaczyna się na talerzu”. Jak się okazało, książka kryła coś znacznie bardziej niebezpiecznego niż przepisy na zdrowe posiłki.