Homologi, analogi i pochodne mefedronu, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 56 / 5 / 0
Mam 300mg tego syfu. Wywalic do kosza czy w sylwka test ? Bo z tego co czytam pierwsza opcja bedzie lepsza
  • 1 / / 0
Witam Panowie(jak i panie),
generalnie to zgadliście, chodzi o dopingowanie.
Siedząc ze znajomym 3MEC mamy, no to co? Napierdalamy.
Karty w dł0ń, ał.. aż boli skroń.
Rozwiewamy wszelkie pogłoski, sugestię innych ludzi którzy to testowali o tym, że środek jest amfetamino podobny, stymulujący czy cokolwiek innego. Wstępnie zamawiając i czytając recenzje mieliśmy takie samo nastawienie jak właśnie na amfetaminę.
Po głębszych testowaniach odkryliśmy że z amfetaminą to nie ma na szczęście nic wspólnego. Po dwóch kreskach (ok 200) oraz palca na dziąsło, spróbowaliśmy aktywować to poprzez nasypanie do kubka, zalanie wodą i wypicie. Efekt zbliżony do wszelkich MDMowców, czy 3mmc.
Generalnie :
1. Nie wyładowywać skrzynek do nosa, nie warto.
2. Do kubka wsypać już w miarę uznania 300-600, rozmieszać z wodą, dobrej zabawy.
Pozdrawiam(y)
  • 1342 / 48 / 0
Re: 3-MEC
Nieprzeczytany post autor: scat »
Czyli mówisz, że po wysokich dawkach do japy efekt zblizony do czyememce?
Szkoda że to Twój pierszy post, niezbyt to wiarygodne.
SESH
  • 766 / 136 / 6
Raz miałem okazję testować, zakupiłem grama. Tolerancja całkiem spora, kreska niezbyt duża, a tu nagle... poczułem się, jakbym brał mefedron. Totalny nieogar, quasi-psychodelia, miękko wszędzie, a w głowie seks. Szybko przeszło i już nigdy więcej podczas przerabianie tej niewielkiej ilości nie przytrafił mi się taki stan. Było nijak.
Harm reduction i rozsądek sposobami na to, drogi użytkowniku substancji psychoaktywnych, byś cieszył się pełnią efektów swych specyfików przez całe życie.

ZERO TOLERANCJI DLA TOLERANCJI!
  • 163 / 5 / 0
kupilem raz od giena bo wyprzedarz jakas byla. dziadastwo pol wora poszlo w kibel nie polecam snifem myslalem ze splyw rozjebie mi gardlo dzialanie praktycznie nic lekki spid gowno nigdy wiecej nawet za darmo
  • 1168 / 53 / 0
Dobrze wszyscy wiemy jaka była rozbieżności pomiędzy sortami 3'ki, tutaj może być podobnie. Trzeba by było popróbować z różnych źródeł, wszelkimi możliwymi ROA.
Uwaga! Użytkownik Marlboro_Red jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1857 / 70 / 80
Re: 3-MEC
Nieprzeczytany post autor: Anon »
Nie próbuj z żadnych źródeł i omiń wszystkie ROA, to gówno jakich mało. Ze świecą szukać drugiego takiego gówna jak 3-MEC.
"Faza" po tym to zjeb z 3-MMC. Nie ma bomby, jest tylko zjeb. Powtarzam, nie ma bomby.
  • 568 / 30 / 0
Jak było dostępne wcześniej to klepalo jak izometafedron. Czyli coś jest ale nie wiadomo co. A teraz jeśli jest ciekawie to trzeba czekać.
rchiro the best
  • 312 / 1 / 0
Profil dzialania jest bardziej serotoninowy czy dopaminowy?
  • 996 / 130 / 0
obserwator pisze:
Profil dzialania jest bardziej serotoninowy czy dopaminowy?
Można się domyślać przez analogię z 4mmc i 3mmc.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
"Niemyte dusze / Narkotyki" - teatralna podróż w głąb ludzkiej psychiki

Spektakl odbędzie się 17 października 2025 roku (pt) w Miejskim Ośrodku Kultury w Pelplinie. To propozycja dla każdego, kto poszukuje w teatrze głębi, refleksji i intelektualnego wyzwania. Nie przegapcie tego wyjątkowego wydarzenia!

Marihuana tematem w Sejmie. Przyszło kluczowe pismo z rządu

Przed wyborami w 2023 r., a nawet już po nich, politycy z obozu rządzącego wyjątkowo liberalnie wypowiadali się na temat marihuany. Powstał nawet Parlamentarny Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany z głośnymi nazwiskami w składzie. Coś się jednak zmieniło. Jak informuje "Rzeczpospolita", jednoznaczne stanowisko rządu zaskoczyło wielu polityków: nie ma mowy o żadnej liberalizacji. Argumentem mają być m.in. doświadczenia innych krajów.

Niemowlę pod wpływem kokainy. Szokujące odkrycie na terenie ogródków działkowych

Krakowscy policjanci od dłuższego czasu rozpracowywali grupy wyłudzające pieniądze od starszych osób metodą "na legendę". Przestępcy podszywali się pod funkcjonariuszy lub pracowników instytucji publicznych, by zdobyć zaufanie swoich ofiar.