Półsyntetyczna pochodna alkaloidów krasnodrzewu pospolitego.
Więcej informacji: Kokaina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 343 / 19 / 0
2 gramy koksu za 800zł czego to ludzie nie wymyślą %-D
za nienajgorszy materiał,z pewnego zródła płace 250 za grama :-D
  • 3899 / 239 / 13
koka moze byc atrakcyjna dla abstynentow... Wsrod narkomanow tylko ciagnie na wlasnej legendzie - taka prawda.... Przy koksie nie ma problemu z odmowieniem sobie kreski bo jak schodzi to nie czuc tego praktycznie - powolne, bezwiedne wkomponowanie sie klimatu w baseline w przeciwienstwie do drazniacej irytacji pojawiajacej sie np. po mefie - jakby jadac po pustej autostradzie 250 km/h nagle odcielo zaplon.

Paradoksalnie gdyby kosztowala 50 per gram i nie byla tak usytuowana w popkulturze nikt by na to grosza nie wydal, a tak czasem jeden z drugim (druga) sie czasem wyglupi dajac upust zachwytowi nad soba samym.
Wkońcu zmęczony, bez sił i ochoty, bez domu i imienia w kanale zapomnienia;
  • 1049 / 10 / 0
Para, ja mam wrazenie ze nie dla kazdego jest po prostu to substancja. Ale fakt ze z koksu najlatwiej w mefedron wejsci i seidziec ;)
  • 233 / 6 / 0
Ciekawe na ile zajebistość tej substancji jest rzeczywista a na ile to prestiż i przeszacowanie wynikające z popularności wśród elit...Jeden kolega, ktory mieszkał x lat w stanach twierdzi, że woli zwykłego Polskiego speeda, znowu z drugiej strony przecież dla owych elit zdobycie speeda jakości farmaceutycznej czy innych rzeczy to żaden problem jednak biorą koks hmmm Kiedyś chyba się szarpnę i zamówię sztunię z DN
Uwaga! Użytkownik Jobsons20 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3899 / 239 / 13
Dlaczego x lat temu elity jadły biały chleb? Bo plebs jadł pełnoziarnisty; dlaczego dziś elity jedzą pełnoziarnisty, orkiszowy sratatata? Bo plebs je biały;

Zasada Pareto obowiązuje, szczególnie jeśli chodzi o rozkład ilorazu inteligencji w społeczeństwie - zawsze tak było i nic tego nie zmieni.
Wkońcu zmęczony, bez sił i ochoty, bez domu i imienia w kanale zapomnienia;
  • 157 / 1 / 0
w koncu tyle minęło to się zapytam:
czy jest już jakiś godny analog coco? rc, ktory jest najbardziej zblizony?
Uwaga! Użytkownik suchysuchy nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1854 / 215 / 37
Nie ma, królowa jest tylko jedna.
Contra vim mortis non est medicamen in hortis
  • 2 / / 0
Przypominam o swoim pytaniu o łączenie z wellbutrinem(bupropion). Jak to się ma ,wzmacnia ,osłabia działanie ?
dawne konto Despalada ,nie mam dotępu do tamtego maila żeby odzyskac hasło
  • 237 / 4 / 0
Przez niektóre posty zacząłem się zastanawiać czy nie lepiej kupić sobie trochę mefa zamiast koksu. Tego drugiego nigdy nie próbowałem i jest owiane pewną legendą, ale też wysoką ceną. Mam dostęp do obydwu z pewnego źródła i muszę wybrać na czym lepiej spędzę impreze. Warto spróbować czy jak żarłem dużo innych rzeczy w tym mefa to nie zachwyci mnie? Jak wspomniałem, o jakość się nie muszę martwić.
  • 232 / 21 / 0
Despalada1 pisze:
Przypominam o swoim pytaniu o łączenie z wellbutrinem(bupropion). Jak to się ma ,wzmacnia ,osłabia działanie ?

nie mialem co prawdaw wellbutrinu zaladowanego na 100% bo wtedy dopiero bralem go 3 dni....ale mialem wrazenie jakby trzeba bylo wiecej dla uzyskania tego samego ekektu.
taka subiektywna ocena., poza tym wellbutrin nawet wciagany jest kompletnie pusty w swojej stymulacji...cos jak metylofenidat...tylko bania bardzo ciezka/.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Betel jest używany od co najmniej 4000 lat

Betel to po kofeinie, alkoholu i nikotynie najbardziej popularna używka na świecie. Jest używany od dawna i głęboko zakorzeniony w kulturze Azji. Chociaż żucie betelu wiąże się z zabarwieniem zębów, brak takie zabarwienia nie oznacza, że człowiek betelu nie żuł. Dlatego też stwierdzenie jego użycia w przeszłości wymaga specjalistycznych badań. Taki, jakich podjęli się naukowcy z Tajlandii, Australii i USA.

Marihuana i psychodeliki oceniane najwyżej w leczeniu zaburzeń odżywiania

Czy marihuana i psychodeliki mogą zrewolucjonizować leczenie anoreksji i bulimii? Nowe badanie opublikowane przez Amerykańskie Towarzystwo Medyczne (AMA) wskazuje, że pacjenci oceniają konopie i klasyczne psychodeliki jako najskuteczniejsze substancje w łagodzeniu ich objawów.

Ogromne ilości narkotyków przejęte na Śląsku. Za procederem mieli stać obywatele Ukrainy

Na ponad milion złotych oszacowana została czarnorynkowa wartość narkotyków przejętych przez mundurowych ze Śląska. W ich rękach znalazły się ponad 43 kilogramy pseudoefedryny. - Z zabezpieczonej ilości, można było uzyskać ponad 32 tysiące działek dilerskich metamfetaminy - wskazują policjanci. Za nielegalnym procederem stała 51-letnia obywatelka Ukrainy i jej 17-letni syn.