Ile ? Działanie ? Jako sześcioletni już użytkownik hajpa (rok bierny), liczę na wartościową odpowiedz. 3mmc > iv to było coś, co mi podeszło. A jak z tym gównem ?
Jak wjazd przypomina 4cmc, to ja dziękuję.
I wargi mi spierzchły od suszy
w duszy.
47828580/missiv@protonmail.com - napisz mi coś miłego
london5 pisze:Jak z podaniem dożylnym ?
Ile ? Działanie ? Jako sześcioletni już użytkownik hajpa (rok bierny), liczę na wartościową odpowiedz. 3mmc > iv to było coś, co mi podeszło. A jak z tym gównem ?
Jak wjazd przypomina 4cmc, to ja dziękuję.
calosc zamykala moze w pol godzinki
cos ala metkat tylko serotonine czuc troche
Jak to z tym jest, tak jak z resztą b-k? (czyli robi z ciebie zwierza)? Jaką dawke trzeba walnąć żeby to odczuć - mniejszą większą? Ile trzyma? (nie pytam o fazę tylko o podw. libido)
Mam chęć zamówić, ale waham się miedzy 4-fma.
testowałem 3g tego szitu w ciągu 24h, po uprzednim spożyciu 50mg sertraliny 150 mg trazodonu 600 mg gabapentyny i ok. 200 ml etanolu.
należy uważać na zwiększone ciśnienie krwi i możliwość udaru lub zawału szczególnie w połączeniu z alkoholem etylowym
kazio1221 pisze:waliłem wczoraj to gówno sniffy po jakies 120-180mg i było ok pozniej dojebalem sete 4-metylopentedronu i zaczela sie jakaś trzęsawka ogolnie zrobilo sie chujowo.Dojebałem jeszcze 3cmc, nagle jakoś zwolniło wszystko, zrobiło mi sie w chuj ciężko kręciło sie w bani,pisk w uszach, nie mogłem sie odezwać słowem.jebłem na ziemie i leżałem kilka godzin.Czułem sie jak po jakimś dysocjancie. Nie wiem co sie odjebało ale polecam uważać
zaś samo 3cmc... jest w miarę lajtowe przy odp dawkach
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby
Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).
Coraz więcej zatruć dopalaczami wśród nieletnich. Rzeczniczka Praw Dziecka apeluje do MEN
Rzeczniczka Praw Dziecka Monika Horna-Cieślak ponownie zaapelowała do Ministerstwa Edukacji Narodowej o wzmocnienie edukacji o dopalaczach i substancjach psychoaktywnych w szkołach. Powodem są rosnące statystyki dotyczące zatruć dopalaczami wśród dzieci i młodzieży w Polsce. Według danych systemu SMIOD w 2024 roku odnotowano 557 interwencji medycznych związanych z podejrzeniem zatrucia nowymi substancjami psychoaktywnymi.
Holandia: Marihuana zastąpiła kokainę w liczbie przejęć
Holandia była kiedyś uważana za europejskie centrum konopi, jednak w ubiegłym roku port w Rotterdamie został nagle zalany zagraniczną marihuaną. Jednocześnie liczba przechwyceń kokainy w porcie znacząco spadła. Według dziennika AD handel konopiami okazuje się dla przestępczego półświatka niemal tak samo dochodowy jak kokaina, ale przy znacznie mniejszym ryzyku.