Ile ? Działanie ? Jako sześcioletni już użytkownik hajpa (rok bierny), liczę na wartościową odpowiedz. 3mmc > iv to było coś, co mi podeszło. A jak z tym gównem ?
Jak wjazd przypomina 4cmc, to ja dziękuję.
I wargi mi spierzchły od suszy
w duszy.
47828580/missiv@protonmail.com - napisz mi coś miłego
london5 pisze:Jak z podaniem dożylnym ?
Ile ? Działanie ? Jako sześcioletni już użytkownik hajpa (rok bierny), liczę na wartościową odpowiedz. 3mmc > iv to było coś, co mi podeszło. A jak z tym gównem ?
Jak wjazd przypomina 4cmc, to ja dziękuję.
calosc zamykala moze w pol godzinki
cos ala metkat tylko serotonine czuc troche
Jak to z tym jest, tak jak z resztą b-k? (czyli robi z ciebie zwierza)? Jaką dawke trzeba walnąć żeby to odczuć - mniejszą większą? Ile trzyma? (nie pytam o fazę tylko o podw. libido)
Mam chęć zamówić, ale waham się miedzy 4-fma.
testowałem 3g tego szitu w ciągu 24h, po uprzednim spożyciu 50mg sertraliny 150 mg trazodonu 600 mg gabapentyny i ok. 200 ml etanolu.
należy uważać na zwiększone ciśnienie krwi i możliwość udaru lub zawału szczególnie w połączeniu z alkoholem etylowym
kazio1221 pisze:waliłem wczoraj to gówno sniffy po jakies 120-180mg i było ok pozniej dojebalem sete 4-metylopentedronu i zaczela sie jakaś trzęsawka ogolnie zrobilo sie chujowo.Dojebałem jeszcze 3cmc, nagle jakoś zwolniło wszystko, zrobiło mi sie w chuj ciężko kręciło sie w bani,pisk w uszach, nie mogłem sie odezwać słowem.jebłem na ziemie i leżałem kilka godzin.Czułem sie jak po jakimś dysocjancie. Nie wiem co sie odjebało ale polecam uważać
zaś samo 3cmc... jest w miarę lajtowe przy odp dawkach
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln
Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.
Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby
Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).