zjadłbym każdy
co powiecie na taki zestaw
2 hot dogi ze stacji, zapiekanka ze stacji włoska, 2 lody magnum, 2 paczki ciastek amerykańskich, 2 paczki dużych chrupek orzechowych, 4 snickersy a na dobitkę jeszcze knopers i 12 pierogów? wszystko okej. ale mi było mało. wiecie co ojebałem? nie miałem już co jeść. wymieszałem mąkę z olejem i cukrem i zjadlem 2 szklanki !!!!!!! tego mixu.
wyobrazacie to sobie? to dobrze. bo takich akcji mialem dziesiąt. dziesiąt kurwa, i nie potrafię przestać.
#mops
> Lubię na gastro iść sobie do piekarni, 100m od domu. Są tam zajebiste pizzerki. Raz wchodzę spalony wieczorem. Kupiłem 3, wychodzę a mam ich 6. A wcale nie chciałem nic zajebać.
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Podziemie narkotykowe w więzieniu, skorumpowani strażnicy. Prokuratura oskarża
Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko ośmiu osobom w związku ze zorganizowaniem w Zakładzie Karnym w Nowym Wiśniczu (Małopolska) narkotykowego podziemia. W odrębnym postępowaniu zarzuty ma kilkoro strażników więziennych. Śledztwo przeciwko funkcjonariuszom jest w toku.
Szokujące zatrzymania! Ksiądz i lekarz zamieszani w narkobiznes
Ponad 150 tysięcy tabletek i ampułek, fentanyl, morfina, fikcyjne recepty i miliony złotych poza systemem bankowym. Śledczy rozbili zorganizowaną grupę przestępczą działającą w całej Polsce, która przez lata dystrybuowała nielegalne leki i narkotyki z wykorzystaniem darknetu, kurierów i „słupów”. Wśród zatrzymanych są m.in. lekarz oraz duchowny.
Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne
Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.